IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тези чисто нови роудстъри се продават по 4350 евро

Електрическите превозни средства се появиха в китайски сайт за обяви

В един от китайските интернет сайтовет се появиха за продажба доста странни електрически роудстъри. Автомобилите, които виждате на снимките, се продават чисто нови с гаранция и са на цена от само 4800 долара или 4350 евро.


Китайски коли


Интересното е, че за да опростят дизайна, дизайнерите са решили просто да нарисуват въздухозаборници на предната броня и, за да го прикрият като автомобил с двигател с вътрешно горене, монтират изпускателни тръби.

Колата не е лишена и от базови екстри в салона. В интериора на този компактен роудстър има място за мултимедийна система със сензорен екран, въздуховоди за отоплителната систева, декоративни дървени вложки и дори ефектен хромиран селектор на скоростите.


Китайски коли


Интересното е, че електрическата кола се задвижва от електромотор, който развива едва 5 конски сили. Меко казано тази мощност съвсем не е много. Максималната скорост на електрическия роудстър се регулира в рамките на 28-35 км/ч.

В същото време колата има сравнително приличен пробег, особено що се касае за градско шофиране - 120 км. Автомобилният производител също така отбеляза, че колата е предназначена за превоз на двама пътници.


Китайски коли


Тези коли, както вече споменахме, вече се продават онлайн, но интересното е, че все още нямат име. Цената от малко над 4000 евро обаче ги прави интересно предложение за градска употреба.


0 от 500