IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собственици на Cybertruck намериха начин да преметнат Tesla

Предприемчиви стопани на пикапа заобикалят забраната за продажба и го дават под наем

Американският производител на електромобил Tesla забрани на собствениците на пикапа Cybertruck да го продават в рамките на една година след покупката. Нарушителите ги очакват сериозни глоби и попадане в черния списък на марката. Въпреки това купувачи на първите бройки от пикапа намериха начин да изкарват пари от него.


Tesla Cybertruck


В интернет се появиха няколко обяви с предложение за наемане на пикапа срещу сериозна сума. Първоначалните оферти бяха за 500 долара на ден, но явно интересът към Cybertruck е сериозен, защото сумите растат. Има и такива собственици, които са готови да предоставят пикапа си за чуждо ползване за месец, като там се предлага отстъпка и цената е 12 000 долара.

Благодарение на подобен лизинг купувачите на първите производствени Cybertrucks, които са от специална серия, могат не само да изплащат заемите си за автомобила, но дори и да печелят пари. Досега Tesla е доставила на клиенти около 500 пикапа, захранвани с батерии.

В средата на декември Tesla започна да изисква допълнителни 1000 долара от клиентите, за да потвърдят резервацията си Cybertruck. По този начин автомобилният производител реши да отсее хората, които не възнамеряват да купуват електрическите пикапи, но въпреки това са се записали в списъка с чакащи.


0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Кой?? Кой би искал да даде най-скъпото си на друг??? питам и отговор не искам..
  • #2
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Пешо танкиста ( преди 6 месеца )
    Давам танк под наем,за целогодишно ползване има отстъпка.
  • #1
    16 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Да купиш нещо и да ти забранят да се отървеш от него. Такива простотии и по комунизма не сме чували Тесла също като Апъл се гъбаркат с нискоинтелигентните си купувачи които биха си купили даже и л***йно със свещената емблема.