IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор, открил странен белег по колата си, беше предупреден за опасност

Маркирането с тиксо вероятно означава, че автомобилът е набелязян за кражба

Потребител на социалната мрежа Reddit съобщи, че е открил странен белег на колата си, което предизвика сериозна дискусия. Според повечето участници в нея, това е явен сигнал за опасност, като колата е маркирана от крадци.


белязана кола


„Тази сутрин колата ми беше маркирана с тиксо - на предното стъкло и дръжката на вратата. Нямам представа защо“, пише авторът на поста, който се е регистрирал с псевдоним Letbutt.

В коментарите мъжът добавя, че обикновено държи автомобила в гараж, но в този ден приятелката му е ползвала колата и я е паркирала на улицата. Това накара потребители на Reddit, участващи в дискусия, да го посъветват да вземе мерки за защита на колата.

„Паркирайте автомобила си в гаража. Ще бъде откраднат през нощта", категоричен е един от коментаторите. Друг добавя: „Изглежда, че това е нечий начин да провери дали използвате колата си редовно. Ако тиксото остане на колата ви дълго време, те ще разберат, че не използвате редовно и вероятно няма да забележите веднага, ако тя изчезне. Това ще я направи лесна мишена за кражба“.


0 от 500