IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Откраднат пикап беше върнат с извинително писмо и подаръци

Собственикът остана шокиран, след като получи обратно колата си, без от нея да липсва нищо (ВИДЕО)

Собственик на кафене в Оукланд (Нова Зеландия) преживя неочакван шок, след като пикапът му беше откраднат пред заведението му. Още по-голяма обаче беше изумлението му, след като автомобилът се появи на същото място само дни по-късно. Колата не само била в същото състояние, но в нея имало извинително писма и играчки за сина на собственика.


откраднат пикап


Варун Чада е собственик на кафенето Kati Street, който един ден, докато тръгвал към дома си, се сетил, че е забравил нещо в заведението си. Мъжът оставил пикапа си - модифициран Holden Colorado, да работи и когато се върнал минути по-късно, колата била изчезнала. Запис от охранителната камера показал, че малкият период от време бил достатъчен на крадеца, за да отмъкне автомобила.

Четири дни по-късно Чада пристигнал, за да отвори заведението и останал шокиран, след като видял, че пикапът му е паркиран точно на същото място, от което откраднат. В колата имало бележка, на която пишело: „Приятел, извинявай, че взех колата ти назаем, но бях малко пиян. Имах нужда от превоз, за да се прибера до вкъщи, а ти беше оставил ключовете вкъщи. Връщам ти пикапа, тук има всичко за твоето бебе. Благодаря и извинявай“.



Говорейки пред New Zealand Herald, собственикът на колата добавя, че крадецът е смъкнал палатката от покрива на автомобила, но в крайна сметка я е поставил обратно, преди да върне пикапа. В салона на превозното средство имало и играчки за сина на Чада, което той приема като допълнителна проява на добра воля.

„Можеха да откраднат палатката и някои други неща, но всичко е там. Въпреки извинението, не одобрявам това, което направиха, но съм щастлив, че ми върнаха колата", коментира Чада.


0 от 500