IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

25 автомобила, които ще изчезнат през 2024

От Renault Megane и Ford Focus до иконата Dodge Challenger: Време е да си вземем сбогом

Eкологични регулации, алчност за по-големи печалби, дори заплахи за киберсигурността: всевъзможни фактори се намесват, за да разредят все повече списъка на оцелелите класически автомобилни модели. Над 40 различни модела ще спрат съществуването си през 2024 година в Европа или в глобален мащаб. Имената на някои от тях може и да не ви говорят нищо. Други са истински икони, за които верните им почитатели ще страдат. Трети бяха сред най-достъпните и масови превозни средства в последния четвърт век.
   
     
25 модела, които ще изчезнат през 2024 (ГАЛЕРИЯ):


  
    

0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 22 rate down comment
    СМОГ ( преди 4 месеца )
    Електрификацията няма да спре до последното пушещо гърне.На електрическия стол ще седне всяко ДВГ. 3-фазните ракети се закачат за 15 минути на Hypercharger-ите на Елдрайв, Финес Чарджинг и Мегалан Чардж, които вече са повече от бензиностанциите по главните артерии.
  • #2
    30 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Рецесията която се задава ще ги оправи, освен това без достъпен автомобил целият чейн от бизнеси ще пострада сериозно, по-малко пътуване, по-малко останали пари за харчене за останалите неща като цяло според мен ще им набият яко канчетата на всички авто-производители съвсем скоро както и на модерната търговия, те достигнаха нечувани нива на спекулата!
  • #1
    30 rate up comment 11 rate down comment
    Факт ( преди 4 месеца )
    Смахнатаняците махат колите и принуждявят масата да ползва ненужни ел. коли струващи стотици хиляди евро.Според видни антиматематици като Митичниятбустер е напълно нормално да караш по 200км с една батерия да зареждаш по 8 часа от конракта и по 30 минути на фаст чарджер каквито почти няма за по 1 на квтч.Според него изобщо не е и нужно да караш кола нищо че я имаш