IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-добри дизайна на Hyundai

Малко производители могат да се похвалят с толкова красиви автомобили в последното десетилетие

Концептуалните автомобили идват и си отиват, а ние сме склонни да забравяме много от тях. Някои са странни, други са страхотни, но рядко някои от тях стигат до серийно производство. През последните 10 години обаче може да се твърди, че никой автомобилен производител не е създал толкова много красиви концептуални коли, колкото Hyundai. И тази поредица от успехи продължи с представянето на двете най-нови творения: RN22e и N Vision 74.
 
 
Hyundai Pony
 
 
Но кой е най-добрият концептуален автомобил Hyundai за последното десетилетие? И къде се класират останалите след него? Тук разглеждаме най-интересните концепции на южнокорейската компания от последните години.

Някои от тези превозни средства визуализират или ще визуализират серийни автомобили, докато други са просто забавни инженерни постижения. Така или иначе, всички те си струва да бъдат запомнени.
 
 
Десетте най-добри концептуални коли на Hyundai за последното десетилетие (ГАЛЕРИЯ)


 
 

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Да някакви концепций дето не да видяли бял свят. На живо да си доста грознички само кома и ioniq ме кефят.
  • #3
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Накамото ( преди 4 месеца )
    някой напомнят на Волксваген други на Бмв трети на Волво, на Астън Мартин, на Нисан, но си имат и техен стил де.
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Подкрепям #2: Алооооу, т.нар. Редакция, тук - в сайт за автомобили - не може да се изпише думата, обозначаваща едно от трите (при автоматите две) средства за управление на МПС-то с крак, но реклами за (спорни) медицински средства може. Толкова ли не можете да засечете IP-то на изпращача на тези реклами и да го блокирате? Иначе сте много добри да модерирате "забранени" думички като свободното състезание м/у икономически субекти в дадена сфера на пазара... :-(
  • #1
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Ох боже ( преди 4 месеца )
    Няма ли модератори, които да трият коментари като този отдолу