IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Механик в сервиз унищожи Alfa Romeo, Porsche и Mercedes по време на тест драйв

Собственикът италианската кола я е купил само пет месеца преди катастрофата (ВИДЕО)

Закарвате колата си в сервиза на дилъра, надявайки се, че превозното средство ще си тръгне в по-добро състояние. За съжаление, случаят с тази Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, която се блъсна в Porsche 911 и Mercedes-Benz GLE-Class, изложени на паркинга на шоурума, е различен, показва публикация в Reddit.


катастрофа


Собственикът на автомобила разказва, че е закарал своята Giulia Quadrifoglio от 2017 г. при дилър на марката за дребни ремонти. Малко след това от сервиза му се обадили, за да му кажат, че има инцидент.

„Казаха ми, че са направили пробно шофиране след ремонта и миниван ги е засякъл, като е накарал шофьора да завие рязко. В резултат на това колата се е ударила в дърво и излетяла във въздуха. Някои хора коментираха под публикацията ми, че механикът е бил пиян, но аз не вярвам", разказва собственикът.


катастрофа


След като излита във въздуха италианската кола се блъска със задната си част в Porsche 911, докато предница спира в Mercedes-Benz GLE, образувайки мост между трите автомобила. Ако се съди по снимките, двете спортни коли - Porsche и Alfa Romeo, са напълно унищожени.

Нещата за собственика са още по-тъжни, тъй като той е притежавал тази Giulia Quadrifoglio само от пет месеца. Колата има персонализиран ауспух и наскоро е била покрита обработена с винил.


катастрофа


Щетите по Mercedes-а не изглеждат толкова големи. Едва ли обаче ще се намери купувач за него, тъй като малцина биха искали нов GLE, който има катастрофа в сервизната си история. Все още не е ясно и как ще бъде наказан механика, причинил катастрофата, тъй като отговорността за автомобила е на сервиза, в който е оставен за ремонт.


0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Албанец ( преди 4 месеца )
    Добре че този механик не работи в някои балкански гараж че с колективната "намеса" за почистване на ауспуха от тримата собственици ще се отърве за цял живот от хемороидите.
  • #6
    20 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Абе на всички е ясно, че механикът е решил да настъпи Алфа-на, но свикнал с немския си дизелов кен еf със 140 к.с. Се е видял в чудо като е трябвало да обуздае 500+
  • #5
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Смях ( преди 4 месеца )
    Тоя коментар # 4 съм 100% сигурен, че някоя алфа го е наказала няколко пъти и единственото, което може да направи по въпроса е това... :D жалка работа.
  • #4
    13 rate up comment 37 rate down comment
    v-1 ( преди 4 месеца )
    Човек като види Алфа да се движи по улицата, може да бъде само поради следните две прични - 1) отива към сервиза или 2) връща се от сервизаАко случйно видите Алафа да минава покрай сервиза и да не спира, значи са и отказали спирачките...
  • #3
    25 rate up comment 18 rate down comment
    Ха ха ( преди 4 месеца )
    Жалко за Алфата!Двата немски нужника са си скраб по подразбиране!
  • #2
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    ако някой продуцент има желание да направи "игри на волята в автосервиза" формата на предаването ще е с 18 + издевателствата които се случват с автомобилите докато биват "сервизирани" няма да са за слабонервни съдебен спор ще е като комедия
  • #1
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Пропов ( преди 4 месеца )
    Що пишете глупости. Това не било ясно, онова не било ясно. Ами в белите държави всичко е ясно. Има скъпи застраховки, който работят. 3 те коли ще бъдат бракувани като тотал щета, после ще бъдат ремонтирани някъде на изток(БГ, Русия, Украйна...) и продадени за добри пари. Пичът Алфата ще получи повече пари от колкото струва реално колата и ще е доволен. Механика няма да плаща нищо, щото дори да е нямало засичащ ван, сервиза има застраховка. Пиян не е бил, щото няма да го пуснат на работа.