IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Служител на автосервиз разби класическа кола за 100 000 долара

Емблематичен Holden Commodore VL пострада след удар в три автомобила (ВИДЕО)

В Австралия собственик на Holden Commodore VL от 1986 г. го закарал в местен сервиз за рутинна поддръжка, но не получи колата си обратно цяла. Механик решил да се повози на емблематичния седан, но загубил контрол и се блъснал в три автомобила наведнъж, съобщава Australia’s 7News
.

Holden Commodore


Класическият Commodore е сериозно повреден. Предницата, в това число и капакът, са смачкани, а бронята е откъсната. На кърмата също се виждат следи от удар. Автомобилът ще се нуждае от сериозен ремонт, който няма да е никак евтин, тъй като самата кола струва над 100 000 долара.

Случаят се раследдва от полицията, откъдето обещават да обяват резултати по-късно. Според информацииите, механикът е изкарал колата на вагистрала, която се намира на Голд Коуст, близо до Бризбейн. Там той се е опитал да развие сериозна скорост, но е загубил контрол и се е ударил в три други превозни средства, причинявайки щети и на тях.


Holden Commodore


Собственикът на седана е разбрал за инцидента едва няколко дни по-късно, когато отива да си си вземе колата. Странното в случая е, че никой от сервиза не се е обадил да го уведоми за катастрофата, като на виновника за нея дори не са повдигнати обвинения и той е оставен на работа.

Пострадалият Commodore VL е от първото поколение на модела, което е оборудвано с 5,0-литров V8 двигател с карбуратори Rochester. Мощността му е 164 к.с.



0 от 500