IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда новото BMW X3

Премиерата на кросоувъра ще се състои в средата на 2024 година

През последните години германският автомобилен производител беше критикуван за дизайна на своите автомобили и ако се вярва на шпионските снимки на следващото поколение на BMW X3, които се появиха тази есен, производителят вече е променил някои елементи. Рендерите, които ви показваме са дело на Sugar Design и са направени на основа на въпросните снимки на прототипа.


BMW X3


По корпуса на новия модел се виждат по-малко линии, а дръжките са изравнени с корпуса. Предната решетка може да се възприеме от феновете двусмислено. "Бъбреците" са разширени, но по-интересното е, че са изоставили традиционните вертикални ламели в полза на лъскава черна пластмаса.

Променени са и калниците, и фаровете, които са подобни по форма на фаровете на X1 и новата 5-серия. Тестовият прототип разкрива още, че новото X3 ще разполага с LED задни светлини, които са коренно различни от задните светлини на настоящия модел, а Sugar Design ни показват как биха могли да изглеждат те.


BMW X3


Моделът ще бъде оборудван с бензинови и дизелови двигатели (не е ясно за кои пазари ще са те), както и с хибридни агрегати, като ще продължи да използва актуализирана версия на настоящата архитектура CLAR. Очаква се изцяло електрическият iX3 да бъде базиран на платформата Neue Klasse на BMW.

Следващото поколение X3 се очаква да бъде представено в средата на 2024 година, а продажбите му ще започнат в началото на 2025-а.

0 от 500