IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota пуска специална лимитирана серия на GR Yaris

WRC Special Edition Limited ще се появи само в 300 екземпляра

Феновете на Toyota в Германия вече очакват с нетърпение представянето на нова лимитирана серия GR Yaris, от която ще бъдат произведени само 300 бройки. Черпейки вдъхновение от последните победи на марката в Световния рали шампионат (WRC), този изключителен модел крие неразкрити (засега) подобрения.


Toyota GR Yaris WRC Special Edition Limited


На цена от 42 490 евро, хот хечът се възползва от специална настройка на окачването Toyota Gazoo Racing. Въпреки че автомобилният производител остава мълчалив относно специфичните подобрения, приложени от екипа на WRC, те обещават да разкрият подробностите преди официалното пускане на колата.


Toyota GR Yaris WRC Special Edition Limited


Вече е ясно, че GR Yaris ще се предлага в червен или бял цвят, повтаряйки състезателната ливрея на версията, която се състезаваше в рали шампионата тази година. Спирачните апарати също са боядисани в червено, спирачните дискове са с прорези, а 18-инчовите лети джанти имат дизайн с 10 спици.


Toyota GR Yaris WRC Special Edition Limited


Моделът от лимитираната серия е оборудван с пакета "High Performance" на Toyota, включващ Torsen диференциал с ограничено приплъзване и "специфична за клиента настройка на автомобила". Ако сте любопитни за значението на последното, Toyota (донякъде) обяснява: „Индивидуална настройка на автомобила, която използва опита на Toyota Gazoo Racing World Rally Team, гарантира още повече пъргавина и удоволствие от шофирането. Подробностите за настройката не могат да бъдат съобщени в момента, но ще последват своевременно, преди автомобилът да бъде официално представен.“

0 от 500