IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Dacia Duster беше показана в движение

Продажбите на кросоувъра стартират на 1 декември (ВИДЕО)

Видео, в което новото поколение на Dacia Duster е показано в движение и без никакъв камуфлаж, беше публикувано от румънското издание Autolatest. То се появява в интернет само ден преди официалната премиера на кросоувъра, която е на 29 ноември. Продажбите на модела ще стартират почти веднага след представянето му.



От името на видеото става ясно, че това е хибридната модификация на новия Duster. По неофициална информация тя разчита на същия бензиново-електрически задвижващ агрегат, какъвто се поставя на комбито Jogger.

Дизайнът на Duster от видео напълно повтаря този, които беше показан на патентни снимки по-рано този месец. Кросоувърът има Y-образни задни светлини, ново оформление на вратата на багажника, черни декоративни елементи на предните арки на калниците с допълнителни прорези, като и тънка решетка на радиатора с интегрирана оптика. Освен това, дръжките на задните врати са преместени на стойките.


Dacia Duster

Dacia Duster


Споменатият хибриден силов агрегат, който е спряган за новия Duster, се състои от 1,6-литров атмосферен двигател и електромотор със съвкупна мощност от 140 к.с. Базовият вариант ще получи 1,0-литров турбомотор със 120 к.с., а за топ-версията е предвиден най-мощният двигател в историята на модела - 1,3-литров с турбо, развиващ 170 к.с.


0 от 500