IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Porsche Panamera получи и версия със злато

Целта на марката е да покаже възможностите си за персонализиране

Германският производител Porsche представи третото поколение на Panamera в Шанхай, където изненада публиката с разкриването на специален автомобил.


Porsche Panamera Turbo Sonderwunsch


Рекламиран като единствен по рода си проект, този бляскав модел Turbo е разработен от подразделението Porsche Exclusive Manufaktur, отговарящо за персонализиране на автомобилите. Целта е да се покаже, че небето е границата при поръчка на автомобил чрез програмата Sonderwunsch (на немски „специална заявка“).

Въпреки че тази Panamera е само в една бройка, Porsche твърди, че за новия модел ще се предлагат „всички възможни и неорганичени опции“. Това означава, че ако някой пожелае, ще може да си поръча такъм автомобил. Той има фантастична двуцветна боя, базирана на основен цвят Leblon Violet Metallic, който има виолетов нюанс с фини кестенови акценти. Сякаш това не е достатъчно привличащо вниманието, покритието включва люспи от истинско злато.


Porsche Panamera Turbo Sonderwunsch


Долната част е боядисана в плътно черно, а някой детайли са в Avium Metallic. Никога не използван досега, този нюанс е приложен върху рамките на страничните прозорци, както и върху 21-цоловите джанти с централно заключване. За да подчертае двуцветния външен вид, Porsche боядисва спойлерите и праговете на вратите в плътно черно. Всичко това е комбинирано с бронзови четворни накрайници на ауспуха.

Липсват изображения на интериора, като причината е, че кабината на Panamera Turbo Sonderwunsch няма да бъде завършена до следващата година. Това уникално превозно средство ще служи като демонстрация за онези, които желаят да бръкнат по-дълбоко в джобовете си, за да създадат силно персонализиран автомобил.


Още снимки на специалното Porsche - вижте в галерията:


0 от 500