fallback

Вижте как Mercedes прегази Toyota GT 86 на пътя

Спортната кола вероятно ще отиде за скрап след инцидента (ВИДЕО)

Странен инцидент при движение в сериозен трафик и с ниска беше записан на видео, като при него сериозно пострада Toyota GT 86, която буквално беше прегазена от Mercedes-Benz B-Class.

Сблъсъкът е станал по-рано този месец, когато GT 86 намалява скоростта и спира в дясното платно на двулентов път. Първоначално всичко изглеждаше нормално, докато черен Mercedes-Benz B200 не започва да се приближава към спортната кола без никакви индикации за спиране. Видеорегистраторите в японския автомобил заснемат как германското возило първо се удря в задната част, а после преминава през покрива на бялата Toyota.

На снимки, направени след удара, се вижда как Mercedes-ът лежи върху GT 86 с едно от предните колела, кацнало върху предния панел на пострадалата кола. От изображенията става ясно, че виновникът за инцидента е с десен волан и регистрационни номера от Великобритания, както и че пострадалата Toyota е претърпяла големи щети.

Всъщност ударът е счупил прозореца от страната на пътника, откъснал е страничното огледало и е причинил значителни щети на вратата и панела. Бялата GT 86 е със специални джанти, които не са оригинални, което подсказват, че собственикът й може да е правил и други подобрения.

Точната причина за катастрофата не е известна, но изглежда вероятно шофьорът на B200 или се е разсеял, или неправилно е предположил, че Toyota-та ще започне да се движи напред с потока на трафика. Независимо от причината, пораженията по японската кола са сериозни, като според механици от местен сервиз, които са проверили щетите, автомобилът трябва да бъде обявен за „пълна щета“.

fallback
  • #3
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Петре , "Слаб 2 "- не си направил преразказ по видеото а свободно съчинение,което няма нищо с видяното!
  • #2
    Красимир ( преди 9 месеца )
    Как така пълна щета? Дайте го тук и след 3 дена ще бъде поправен, изчукан и боядисан, като ще бъде обявен в сайтовете за продажба като нов внос, карам от дядото да си купи лекарства за кръвното...
  • #1
    алоу списвача ( преди 9 месеца )
    Как точно през покрива е минал Мерцедеса? Толкова ли няма за какво друго да пишете?
fallback
Последни