IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво ще промени Audi при новото Q7?

Автомобилът все в сравнително ранен етап на разработката, но вече се виждат някои подобрения

След като беше представено в началото на 2015 г., второто поколение на Audi Q7 вече не е първа младост. Моделът беше подложен на фейслифт през 2020 г., Шпионски снимки, появили се при колегите ни от Motor1.com намекнаха, че е планирана втора актуализация за текущия модел, но последвната свежа порция изображения ни показва нещо друго.


Audi Q7


Въпреки че може и да се планира още един фейслифт, изглежда че марката с четирите престена на емблемата вече тества автомобила от следващо поколение. Заснетият в Алпите прототип до голяма степен използва каросерията на настоящия модел, но с разширени калници. Това може да е ранен знак, че обновеният Q7 ще има по-широка следа.

При условие, че съществуващият Q7 наистина получи нов фейслифт скоро, той ще остане в продажба поне няколко години. Това означава, че наследникът му няма да се появи преди 2025 г. – последната година за нови автомобили с двигатели с вътрешно горене от Audi.


Audi Q7


От 2026 г. компанията ще пуска само електромобили като нови модели. Компанията вече обяви, че ще прекрати производството на превозни средства, задвижвани с ДВГ през 2033 г. Може обаче да има изключения, тъй като компанията може да продължи да произвежда автомобили с бензинови двигатели в Китай, в зависимост от търсенето.

0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Като изключим по-модерно оборудване и по-луксозни материали, трудно могат да подобрят нещо по платформата, която е отлична. Пример е новото поколение А6/7 - подобрения практически нямаше, дори обратното - повечето двигатели получиха т.нар. Quattro Ultra, което е хладекс с предно, докато предишното поколение беше Торсен с постоянно 4х4 с приоритет на задните колела - решение, изцяло продиктувано от еко съображения.
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Снимката с ремаркето е много показателна за таргет групата им, която и в момента си го купува така че защо да променят съвършенството ...