IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen пусна специален T-Roc

Версията Sport излиза в ограничен тираж и е достъпна с всички двигатели за модела

Обновеният Volkswagen T-Roc се продава от няколко месеца в различни версии, като се започне от базовата Life, преминава през Style и стига спортната R-Line. Попурният кросоувър вече е достъпен и в ниво на оборудване Sport - с богато стандартно оборудване и достъпно за всички двигатели.


VW T-Roc Sport


Тази версия ще се предлага в ограничен тираж, като още в стандартния си вариант разполага с най-търсените от клиенти аксесорари. Тя е базирана на базовата Life, към която добавя 18-цолови черни алуминиеви джанти Grange Hill, тонирани задни стъкла, двузонов автоматичен климатроник със сензорно управление и много други.

Кросоувърът може да бъде избран в стандартния цвят Ascot Grey, както и още в Pure White, Deep Black, Pyrit Silver, Indium Grey и Petroleum Blue. Версията Sport се комбинира с всички двигатели - както бензинови, така и дизелови, и с всички налични скоростни кутии.


VW T-Roc Sport


Ценовата листа на новия Volkswagen T-Roc Sport започва от 30 900 евро за версията с двигател 1.0 TSI 110 HP с 6-степенна механична скоростна кутия и достига до 35 700 евро за версията с 1.5 TSI 150 HP и 7-степенна DSG.

По средата е турбодизелът 2.0 TDI със 115 к.с. с 6-степенна механична скоростна кутия, предлаган на цена от 35 150 евро. Общо „предимството за клиента“ на версията в сравнение със закупуването на автомобила с всички отделни опции е над 1000 евро.


VW T-Roc Sport


0 от 500