IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Измамници или истински офроуд-машини - 6 впечатляващи на вид всъдеходи

Тези машини изглеждат брутално, но някои от тях ще закъсат сериозно на тежък терен

Истинските всъдеходи продължават да се радват на стабилно търсене на пазара, но дори те постепенно отстъпват място на кросоувърите и пикапите с монококова каросерия, чиито възможности извън пътя не са толкова впечатляващи. И все пак автомобилните компании и тунинг-ателиетата не искат да се откажат от бруталния имидж за своите творения и продължават да създават офроуд-модификации. Някои от тях се отличават с впечатляващо представяне извън пътя, но често въпросът опира само до поставянето на стилистични иновации - защитен пакет на каросерията, оригинална боя и джанти с различен дизайн.


Измамници или истински офроуд-зверове (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Децата да са тихи ( преди 5 месеца )
    истинските офроуд-машини притежават поне 3 литров дизел за да може да върши някаква работа - всичко под това е от *** надолу
  • #3
    3 rate up comment 7 rate down comment
    До долния ( преди 5 месеца )
    Отдавна схемата с двг на всяко колело е отхвърлен поради допълнителната тежест на колелата точно зя офроуд няма да става никога тъй като ще ги вкопава в земята.
  • #2
    4 rate up comment 5 rate down comment
    MythBuster ( преди 5 месеца )
    В света няма по-добро 4х4 от 4 двигателя, по един на всяко колело, така че със сигурност най-добрия офроудър който може да се измисли е електрически. Но съм напълно съгласен че колкото и да повдигат тесла модел 3, никога няма да стане пълноценен офроудър.
  • #1
    13 rate up comment 3 rate down comment
    Факт ( преди 5 месеца )
    Елвктричка в калта не ставайте смешни