IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е най-добрият италиански офроуд-автомобил?

Вижте как шефове на Lamborghini се забавляват с Huracán Sterrato извън пътя (ВИДЕО)

Lamborghini успешно разширява границите на възможностите на своите автомобили, след като първо пусна винопроизводителния SUV – Urus, който направи фурор на пазара, а след това създаде и Huracán Sterrato. Той беше обявен за „приключенски аналог“ на Urus, като излезе в тираж от 1499 бройки, които моментално бяха разпродадени. 


Lamborghini


Сега техните собственици търпеливо чакат колите им да бъдат произведени, а в Lamborghini продължават да тестват възможностите на Huracán Sterrato. Този път това става в пустинята Чуквала, намираща се между САЩ и Мексико, където беше заснето това видео. Любопитното е, че зад валана на двете машини не са тест-пилоти на компанията, а директорът по комуникациите на Lamborghini - Тим Браво, и шефът на дизайнерите - Митя Боркерт.

Двамата обсъждат предимствата на превръщането на суперкола с V10 двигател в офроуд-звяр и разкриват как клиентите на марката към процеса на конфигурация, когато проектират своето Lamborghini Huracán Sterrato. На въпроса дали биха предпочели да карат Sterrato на асфалт или  офроуд, двамата са ктегорични, че най-доброто място за изживяване на Huracán е в среда, вдъхновена от рали. 



Браво и Боркерт допълват, че създаването на два варианта на Huracán Sterrato – за писта и с 4х4, Lamborghini има за цел да изкачи италианските суперколи на още по-високо ниво. И офроуд-версията на модела е прави именно това.


0 от 500