IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как Suzuki Jimny лесно се превръща във Ford Bronco

Японска компания предлага нов бодикит, който придава на легендарната японска машина съвсем различна визия

Японската компания за модификации на автомобили Garage Ill създаде нов боди кит, предназначен за текущото поколение Suzuki Jimny, който го прави да изглежда като настоящия Ford Bronco.


Suzuki Jimny бодикит


Така нареченият комплект Bron55 е наличен за обикновения модел JB74W, както и за японския вариант kei-car JB64W, и променя коренно оформлението на предницата. Комплектът включва подобна на Bronco решетка с надпис „BRON55“ през нея, ревизирани фарове с LED дневни светлини, както и различна предна броня.

В Япония пълният комплект за модели на Jimny с халогенни фарове 220 000 йени (към 2740 лева), докато комплектът с модели с LED фарове струва 245 000 йени (около 3050 лева). Не е ясно дали този бодикит за Suzuki Jimny се предлага или доставя извън Япония.


Suzuki Jimny бодикит


Това не е първият път, в който актуалното поколение Suzuki Jimny служи като основа за бодикитове, които приличат на други култови модели. Вече има бодикитове за Jimny, които го трансформират в Mercedes-Benz G-модел и в предишно поколение Land Rover Defender, а сега вече и в оригиналния Ford Bronco.

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 6 месеца )
    ... и не пречи според нормите в закона, защо не?! А за външния вид на моделчето горе - на картинки изглежда добре. Не пречи да има допълнения, които да го направиш за себе си по-симпатично. Навярно могат да измислят и още, стига да има пазар...
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 6 месеца )
    Това за японците ние не го разбираме, но на тях им харесва. Имат марка като Митсуока, която преправя автомобили да изглеждат като английски автомобили. За нас може да е странно, но ако се замислите преди 30 години какво са слагали родителите ни по колите - висящи гуми, играчки с клатещи се глави, спойлерчета (то и сега се слагат)... Всяка нация си има неща, които ги кефи, а за другите са странни. Вчера в Шумен видях "златно" БМВ и разбира се бе карано от човек с по-тъмна кожа. Щом му харесва...
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Алекс ( преди 6 месеца )
    Да се правиш на FORD е доста глуповато решение.Репутацията му е доста съмнителна.
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Друг Гост ( преди 6 месеца )
    Jimny има достатъчно дълга история за да не му трябва да се прави на друг модел
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Якишен Моторишен ( преди 6 месеца )
    Да му направят и ниско качество двигател, скорости и окачване като на Г клас и Форд и съвсем би заприличал....
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Преправеното Джимни ми харесва повече от Г-класата на външен вид. Това имитиращо Бронко също повече ми допада от оригинала, като визия.
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Скъсани боксерки ( преди 6 месеца )
    Много лесно заприличва на Г-клас Джимни. Е, не и като размер...