IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce Cullinan за тежък офроуд - защо не?

За да вкарате струващата 350,000 евро кола в калта, ще ви трябват... още 150,000 евро

Представяте ли си свръхлуксозния и скъп Rolls-Royce Cullinan да си проправя път по изровена просека в гората? Технологично няма никаква пречка - с няколко модификации, големият SUV е напълно способен да се справи и с най-трудните терени. Но, разбира се, едва ли някога ще го видите да го прави. Просто защото струва повече от хубав апартамент в Монте Карло.
   
     
Rolls-Royce Cullian by Overlandprojects
Рендър: Overlandprojects
   
  
Колкото и да не ви се вярва обаче, на пазара вече има няколко готови комплекта за превръщането на луксозния SUV в офроудър. Това, което виждате, не е нито една от тях: това е само рендър, дело на студиото Overlandprojects.

Той веднага се откроява до стандартния Cullinan. Има по-големи предни фарове, нова броня, раздути калници и прагове, багажник на покрива с нещо, което би трябвало да е стълба отзад за достъп. Дигиталната илюстрацияго показва също с лебедка, допълнителни светлини над предното стъкло, защита на долната част и дебели гуми.

Впрочем това, че такава концепция засега съществува само на компютърния харддиск, не значи, че в бъдеще нещата няма да се променят. Хората, които могат да платят 350,000 долара за Cullinan, спокойно могат да се позволят и скъпата доработка, така че проектът би могъл да хване окото на някои тунинг ателиета, примерно на Delta 4x4.
   
    
Delta 4x4 Cullinan
Офроуд пакетът за Cullinan на Delta 4x4
  

   
Тази компания вече представи една по-мъжествена версия на Cullinan преди повече от година - с добавени светлини, приспособления за калници, шнорхел, багажник на покрива и офроуд гуми. Те също така си поиграха с окачването, като целият им комплект за надграждане се предлага за 163 000 долара.
  
   

 

0 от 500