IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 неочаквано здрави коли за под 8 000 лева

От Hyundai до Volkswagen: на тези автомобили може и да им липсва блясък, но не им липсва ресурс

Покупката на 10- до 15-годишен употребяван автомобил си остава най-масовият избор на българите. Но подходът тук може да е много различен: някои търсят удобствата и "престижа" на премиум моделите. За други най-важно е автомобилът им да е надежден, безпроблемен и евтин за поддръжка. Тук предлагаме пет варианта за втората група - може би малко лишени от блясък, но за сметка на това просто устроени, с надеждни агрегати и проверени във времето. Разгледали сме модели, произвеждани между 2008 и 2013 година, и сме посочили диапазона, в който те се предлагат в българските сайтове за автомобилни обяви. Всяка от тези коли спокойно може да се намери за под 8,000 лева в момента в прилично състояние.
  
   

Пет изненадващо здрави коли втора ръка (ГАЛЕРИЯ):


  
  

 

0 от 500
  • #12
    24 rate up comment 27 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Дизеловите пушилници са ясни технология баклюк.Ако се сложи фап се задръства бързо и са мъртъвци а без фап пуши като кумин.
  • #11
    32 rate up comment 12 rate down comment
    Реално ( преди 5 месеца )
    Дизеловите твърди частици са с такива размери, че не се филтрират в дихателната система, а навлизат директно в кръвта. Тия TDI-та ги карайте само на затворени прозорци и не пускайте близките си в радиус 50 метра. Вие сте играчите с ремапнатите печки. Останалите да го ...
  • #10
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Октавия 2 ( преди 5 месеца )
    До jetta2009Колега, имам Шкода Октавия 2, 2008 с мотор 1,9 TDI BLS от над 5 години! Ремапната е на 135 коня и е пушка! Моторът работи като часовник, не харчи грам масло! Нямам никакви ядове с нея! Не знам твоите впечатления от какъв милионник са, но това е истината! Здрав и надежден двигател! Чувал съм че BXE e проблемен!
  • #9
    11 rate up comment 13 rate down comment
    До jetta2009 ( преди 5 месеца )
    1.9 TDI са поне десетина моделни номера. Имал съм BKC ремапнат на над 140 кс, в момента е на 240к, върви и работи като нов. Първи собственик бях. Недей да обобщаваш.
  • #8
    12 rate up comment 15 rate down comment
    guest ( преди 5 месеца )
    на всички тези изброени автомобили интериора е от миналия век
  • #7
    23 rate up comment 10 rate down comment
    jetta2009 ( преди 5 месеца )
    Не си купувайте джета 1.9 тди 105 коня, еле пък с мотор BLS. През две смени на масло се сменя и разпеделителен вал, ако пък сте инат и продължавате да я карате, ще излезне биелата през блока. Успех с Джетите!
  • #6
    33 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Това са коли на по 15+ години. Шансът да попаднеш на добре поддържан екземпляр, който да не е сменил поне два пъти собственика си, клони към 0.
  • #5
    15 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Нисанът е "Тиида" и е комфортна и здрава кола. Чупят се предимно глупости като сенниците в купето.
  • #4
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Fury ( преди 5 месеца )
    И Нисан Тилда е в С сегмент "голф клас".
  • #3
    36 rate up comment 2 rate down comment
    NN ( преди 5 месеца )
    Ако се вярва на злите езици, че в България се внасят предимно коли на 300 - 400 хиляди километра и им се "манипулират" километрите, то тази статия не е много полезна.