IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Adidas пусна футболни обувки в стил Bugatti

Бутонките излизат в тираж от 99 чифта, вече са известни първите две звезди, които ще ги носят

Фирмата за спортна екипировка Adidas пусна футболни обувки, вдъхновени от автомобилите на Bugatti. Лимитираната серия, родена от сътрудничеството на двата бранда, се нарича Adidas X Crazyfast Bugatti, като според нейните създателите бутонките са „проектирани за максимална лекота и стил“. Те са в синьо и черно, като имат специален дизайн с много препратки към френски хиперавтомобили, уникална кутия с имитация на въглеродни влакна и ще излязат в ограничена серия - само 99 чифта, които ще бъдат продадени по целия свят.


футболни обувки


Основната част на обувките е в характерния цвят Bugatti - Blue, който е комбиниран с три черни ивици Adidas и черна задна част с логото на Bugatti. Дизайнерите са се постарали да създадат обувка, която е възможно най-лека, но издръжлива, използвайки външна подметка Adidas Speedframe, поддържаща подплата Aerocage и дишаща мрежа Aeropacity Speedskin. Има и вложка от истински въглеродни влакна - като в хиперавтомобилите и тя е интегрирана в подметката.

Страните на бутонките са украсени със слоганите „Impossible is Nothing“ и „Create the Incomparable", собственост съответно на Adidas и Bugatti. Футболните обувки ще бъдат доставени в уникална кутия, чийто дизайн е вдъхновен от тъкането на въглеродни влакна.


футболни обувки


Според Ник Крагс, генерален мениджър и старши вицепрезидент на Adidas Football, обувките Adidas X Crazyfast Bugatti ще направят своя дебют на живо през ноември, като ще бъдат носени на терена от футболистите Карим Бензема и Рафаел Леао.

Заради малкия тираж бутонките ще бъдат продадени на търг в платформата Adidas Collect Web 3 от 8 до 11 ноември. Началната цена не е разкрита, но със сигурност ще бъде много по-висока от цената на стандартен чифт Adidas X Crazyfast - 260 евро.


футболни обувки


През септември Porsche пусна специални маратонки. Марката отбеляза 60-ата годишнина на спортния автомобил 911, като обедини усилията си с Puma. Обувките са направени в стила на модерното Porsche 911 S/T и в същото време са исторически прототип на 911 S (T) от 1972 г.


0 от 500