IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo Giulia се преобрази с ретро визия

Италианска фирма представи проект, чиято външност напомня на модела от 60-те години

Производителят на каросерии ErreErre Fuoriserie явно иска да се превърне в италианската Mitsuoka - базираната в Торино фирма дебютира с модерна Alfa Romeo Giulia, която е преработена, за да изглежда като оригинала от 1962-1978 г. „Ретромоделът“, който се вижда тук, направи своя дебют на Auto e Moto d’Epoca, изложение за ретро автомобили и мотоциклети в Болоня, което се проведе през уикенда.


Alfa Romeo Giulia ErreErre


За своята модерна интерпретация на оригиналния модел от 1962 г. ErreErre Fuoriserie напълно са преобразили модерния автомобил. Всеки външен панел е преработен, като единствените ясни визуални връзки към днешната Giulia са формите на прозорците на вратите. Гладките, заоблени повърхности на модерната Giulia са отстранени, а квадратните линии на оригинала са положени върху модерната структура.

Може да се каже, че редизайнът на ErreErre е най-успешен в предната част, където компанията е интерпретирала вярно четирите кръгли фара на Giulia и малката предна решетка. Отстрани плоските повърхности са разчупени от изпъкналите предни арки, нови повдигащи се дръжки на вратите и две характерни линии, минаващи по дължината на автомобила.


Alfa Romeo Giulia ErreErre


20-цоловите алуминиеви джанти са стилизирани така, че да наподобяват оригиналните колела на Giulia. ErreErre не са успели да пресъздадат нестандартното задно стъкло на оригиналния автомобил, така че ретромоделът има обновени С-колони, които са проектирани да изглеждат по-тънки, отколкото са в действителност.

Колата завършва с лъскава правоъгълна задница с малки кръгли задни светлини, разположени в голяма сива правоъгълна секция. Отвътре ErreErre пса облицовали оригиналната Giulia със смесица от кафява кожа и почти бял велур.


Alfa Romeo Giulia ErreErre


ErreErre е базирана на Giulia Quadrifoglio и използва модифицирана версия на 2.9-литровия twin-turbo V6 на Alfa, създаден от Ferrari. Моторът достига мощност от 570 к.с. и е съчетан с изпускателна система Capristo с два централно монтирани ауспухови накрайника.

Други ключови подобрения включват монтирането на шестстепенна ръчна скоростна кутия и регулируемо окачване Bilstein B16.


Alfa Romeo Giulia ErreErre


Очаква се, „ретромода“ Giulia на ErreErre ще струва около 400 000 евро без данъци. Цената включва цената на немодифицираната Giulia Quadrifoglio. Времето за направата е приблизително шест месеца. ErreErre планира да ограничи производството на тези ретро стилизираната Giulia Quadrifoglio до само 33 бройки.

0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Селянин ( преди 5 месеца )
    Не съм дралфаджия.
  • #8
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Ганчовец ( преди 5 месеца )
    това все едно руснаците са го правили
  • #7
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Този е за бой, да вземе една красива кола и да й причини това си е престъпление.
  • #6
    7 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Това е подигравка с Алфа.
  • #5
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Мм333 ( преди 5 месеца )
    Класика в жанра -кръгли фарове.Сегашните простотии дето ги слагат на коли от 300 000 до 2-3млн.лева са пълна порнография Няма как на автомобил от 400-500 ,че и 1000к.с да сложиш квадратен,правоъгълен или с разни форми на листа ит.н.фарове
  • #4
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Пропов ( преди 5 месеца )
    Тази кола не е за сметкаджии. Оригинала има чар, но няма 570 коня. От оригинала има десетки хиляди , тази ще има 33 копия. Както казах - не е за семкаджии и сметкаджии. На мен точно такива репродукции ми харесват защото имат сигурността и скоростта на нов автомобил, но носят романтика, чар и авантюристичен дух. И най вече те вадят от тълпата с първенюта и фукльовци.
  • #3
    12 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Между 30-60000 евро струва оригинала, който е в пъти по- красив от това. С останалите пари може да се вземе къща с гараж, както и ежедневна, луксозна кола за който иска
  • #2
    20 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    само 800 000лв и 6 месеца чакане. Какво пък - веднъж се живее - ще поръчам 2.
  • #1
    15 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Трепач