IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Kia Carnival се появи на пътя

Миниванът ще получи хибридно задвижване

Изминаха три години от дебюта на настоящото поколение на KIA Carnival. Миниванът все още не е остарял, но корейската компания вече подготвя актуализираната му версия. Прототипите на новостта вече преминаха основни пътни тестове, където попаднаха в обективите на фото шпиони.


Kia Carnival


Съдейки по изображенията, иновацията ще получи различни фарове, които сега визуално не се комбинират с радиаторната решетка, ревизирана предна броня с увеличен въздухозаборник и нови задни светлини. Задната броня на минивана също е преработена и са монтирани колела със специален дизайн.

Фотошпионите не успяват да надникнат в интериора на новия Carnival. Според запознати обаче оборудването му ще включва 12-инчов цифров инструментален панел, мултимедийна система с подобен размер на екрана, проекционен дисплей и седалки Ergo Motion. Ще има и система за разпознаване на водача с пръстови отпечатъци и автопилот от ниво 2.


Kia Carnival


Новият KIA Carnival ще получи хибриден силов тракт, базиран на 1.6-литров GDi турбо двигател с мощност 180 к.с., който е допълнен от електрически мотор. Системната мощност на инсталацията ще бъде 230 к.с. Предвижда се колата да бъде представена съвсем скоро и да бъде пусната в продажба още в края на тази година.


0 от 500