IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia се отказва от електрическия Soul

Неговото място ще заеме серийната версия на концепцията EV3

Концептуалният EV3 е един от няколкото нови електрически автомобила, които Kia показа на своето специално събитие EV Day в Сеул, като другите новости са серийната версия на кросоувъра EV5 и новия концептуален седан EV4. Концепцията EV3 също ще влезе в серийно производство и наследява електрическата версия на модела Soul.


Kia EV3


Студията има функция V2L, която става все по-разпространена и популярна функция при съвременните електромобили. Тя превръща колата в гигантска мобилна батерия, способна директно да зарежда лаптопи, инструменти, уреди или всичко друго, което работи на електричество.

При електромобилите на Kia и Hyundai обикновено изисква свързване на външното устройство към адаптер, който наподобява щепсел, после просто натискате бутон и зареждането започва. За по-младите градски купувачи, към които Kia би насочила EV3, възможността за съхранение и зареждане на такова устройство може да бъде изключително полезна функция – особено след като електронните велосипеди започват да изпреварват продажбите на обикновените велосипеди на определени пазари.


Kia EV3


Вътре има конзолна маса, за която Kia казва, че не е направена, а е отгледана – тя е направена от мицел, подобна на структурата, изграждаща гъбите.

„Използването на Mycelium ни позволява да имитираме процесите, които виждаме в природата, и да ги използваме за проектиране на по-устойчиви решения“, каза Марили Бийл, ръководител на отдела за цвят, материали и дизайн на Kia. - Материалът може да се отглежда във всяка форма, която желаете, като се използва матрица. Използването на Mycelium все още е на много ранен етап и като част от стратегията за устойчивост на Kia, ние работим с партньори, за да ускорим разработката на материала ."


Kia EV3


0 от 500