IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan обнови американския X-Trail

Фейслифтът на Rouge идва неочаквано рано и засяга основно външния вид на модела

Американската версия на Nissan X-Trail носи името Rouge и се продава в сегашния си вид от края на 2020 година, така че обновяването му изглежда идва доста рано. Преди часове изтече първа снимка на Nissan Rogue от моделната 2024 г. в сайта Carscoops и промените по автомобила си личат ясно.


Nissan Rouge


Видно е, че моделът е получил основно преработена предната част с остри диагонални гънки, променени светлини и нови въздухозаборници. Решетката има подобна на досегашния модел форма, но с по-слабо изразени контури и изпъкнали хоризонтални лайстни. Дизайнът на колелата също е нов. Като се има предвид, че настоящият Rogue и X-Trail изглеждат по същество идентични, това предполага, че версията, произведена в Япония за европейския пазар, ще получи подобни козметични промени скоро.

Тъй като има само едно изображение, не можем да видим какви промени са направени в задната част, но се очаква една обичайна моделна актуализация в средата на жизнения цикъл на поколението, включваща освежени графики на задните светлини и обновена задна броня. Шпионски снимки на актуализирания Rogue разкриха, че той ще получи опцията за по-голям 12,3-инчов сензорен екран.

Все още не е ясно какви технически промени ще бъдат направени в обновения Rogue и дали те в крайна сметка ще могат да бъдат открити и във фейслифт версията на X-Trail.

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Щурчо ( преди 6 месеца )
    Ми тези коли са направени за хората.Ние с гайдите само намираме кусури и караме скрап втора ръка.
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Angry chair ( преди 6 месеца )
    Карах на тест драйв актуалната версия на модела....! Абсолютно надценен (120 000 лв в топ версия) и неикономичен автомобил (даде разход 9,8 л/100)! И то при цялата им претенция на Nissan за пълен хибрид и топ иновация....! Тази марка поне за Европа продава макети на автомобили, а не автомобили...!
  • #2
    0 rate up comment 1 rate down comment
    TDI ( преди 6 месеца )
    Тия фарове на два етажа, като ги видя, и няма как да ми хареса, тия за *** ли ни имат, как всички коли по тая мода ги правят на калъп, че и БМВ почнаха, нещастници!
  • #1
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Изглежда като поредния паркетник. Стария поне имаше поне малко вид да не го е страх да стъпи извън асфалта..