IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW X2 вече се появи в компютърна игра

Изненадващо това се случва седмица преди официалната премиера

Въпреки че второто поколение X2 не дебютира след броени, вече можете да проверите бързия кросоувър в дигиталната сфера, като заредите играта Fortnite. BMW изгради виртуален град с острова „Хипнополис“, където играчите ще открият сюжетна линия, която поставя фокуса върху електрическия iX2. Различни великденски яйца са разпръснати из острова и дори има автентична реплика на известната сграда "Четирите цилиндъра", където е централата на марката.


BMW X2


Хипнополис може да се похвали с убедително представяне и на други забележителности, като BMW Welt и музея на BMW. Този виртуален град вече е достъпен във Fortnite и можете да се гмурнете направо в Хипнополис, като въведете следния код на острова: 3541-0917-2429. Германският производител на луксозни автомобили с гордост казва, че е разработил първия създател на автомобили във Fortnite, открит в BMW Welt. Той може да бъде отключен чрез изпълнение на поредица от предизвикателства и след това прототип на X2 може да бъде персонализиран с избор от опции за боя, джанти и „съдържание на багажника“.

BMW посочват, че е свършил цялата работа сами без помощта на Epic Games, студиото за видеоигри, което разработи Fortnite. Премиерата на истинския X2 е насрочена за 11 октомври (10 октомври вечерта в Съединените щати) и ще има както бензинови и дизелови, така и хибридни и електрическе версии. Многобройни шпионски снимки разкриха, че новият модел с вътрешно кодово име "U10" ще бъде значително по-голям и ще приеме значително променена форма, напомняйки на умалена версия на X6.


BMW X2


Напълно очаквано, моделът ще бъде технологичен дериват на X1 и iX1, като гамата ще бъде оглавена от M Performance версия. X2 M35i ще се задвижва от 2,0-литров бензинов двигател с турбокомпресор, който ще изпраща над 300 к.с. към четирите колела през седемстепенна скоростна кутия с двоен съединител.

0 от 500