fallback

Brabus извади версия на своя супербайк 1300 R

Тиражът на мотоциклета ще бъде ограничен само до 50 екземпляра

След като през 2022 г. пусна първия и засега единствен в историята си мотоциклет Brabus 1300 R, германското тунинг-ателие показа модернизираната му версия Brabus 1300 R Edition 23 в началото на тази година. Сега дойде време за нова модификация на мотоциклета - той получи нескромното обозначение Brabus 1300 R Masterpiece Edition. Изданието на версията „шедьовър“ ще бъде само 50 копия, разделени по равно между две подверсии.

Много от частите по този мотоциклет са изработени от карбон. Калниците, корпусите на предната и задна светлини, обтекателите на предната вилка и задния шарнир, вложките на въздухозаборниците и редица други елементи са направени от карбон.

Седлото е покрито с кожа с шевове Brabus Diamond и е отопляемо, новият продукт има иновационна изпускателна система и 17-цолови джанти Brabus Monoblock Z, които са завършени в Gold Platinum, същият цвят, използван и за ауспуха. Brabus 1300 R Masterpiece Edition е оборудван с полуактивно WP окачване и с круиз контрол.

От техническа гледна точка Masterpiece Edition не се различава от обикновения Brabus 1300 R Edition 23, като разчита V-Twin двигател с обем 1300 куб. см, развиващ 180 конски сили и 140 Нм въртящ момент, заимстван от KTM 1290 Super Duke R EVO.

Новият продукт ще се предлага в цветове Onyx Black и Diamond White, всеки от които ще се произвежда в количества от 25 броя.

Още снимка на забележителния мотоциклет - вижте в галерията:

fallback
fallback
Последни