IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus извади версия на своя супербайк 1300 R

Тиражът на мотоциклета ще бъде ограничен само до 50 екземпляра

След като през 2022 г. пусна първия и засега единствен в историята си мотоциклет Brabus 1300 R, германското тунинг-ателие показа модернизираната му версия Brabus 1300 R Edition 23 в началото на тази година. Сега дойде време за нова модификация на мотоциклета - той получи нескромното обозначение Brabus 1300 R Masterpiece Edition. Изданието на версията „шедьовър“ ще бъде само 50 копия, разделени по равно между две подверсии.


Brabus 1300 R Masterpiece Edition


Много от частите по този мотоциклет са изработени от карбон. Калниците, корпусите на предната и задна светлини, обтекателите на предната вилка и задния шарнир, вложките на въздухозаборниците и редица други елементи са направени от карбон.

Седлото е покрито с кожа с шевове Brabus Diamond и е отопляемо, новият продукт има иновационна изпускателна система и 17-цолови джанти Brabus Monoblock Z, които са завършени в Gold Platinum, същият цвят, използван и за ауспуха. Brabus 1300 R Masterpiece Edition е оборудван с полуактивно WP окачване и с круиз контрол.


Brabus 1300 R Masterpiece Edition


От техническа гледна точка Masterpiece Edition не се различава от обикновения Brabus 1300 R Edition 23, като разчита V-Twin двигател с обем 1300 куб. см, развиващ 180 конски сили и 140 Нм въртящ момент, заимстван от KTM 1290 Super Duke R EVO.

Новият продукт ще се предлага в цветове Onyx Black и Diamond White, всеки от които ще се произвежда в количества от 25 броя.


Още снимка на забележителния мотоциклет - вижте в галерията:


0 от 500