IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звездата на „Манчестър Юн“ разби уникалния си Rolls-Royce

Направеният по поръчка Wrath на Маркъс Рашфорд струва 860 000 долара (ВИДЕО)

Звездата на „Манчестър Юн“ и английския национален отбор Маркъс Разшфорд катастрофира през уикенда, като нанесе сериозни щети на направения по поръчка Rolls-Royce Wraith Black Badge, струващ 860 000 долара, съобщават медиите на Острова.


Маркъс Рашфорд


Инцидентът е станал след завръщането от Бърнли, където „червените дяволи“ победиха едноименния тим с 1:0. Отборът бил докаран с автобус до базата в Карингтън, където футболистите са останали колите си. Рашфорд потеглил към дома си, но загубил контрол върху колата, която се блъснала последователно в стълб край пътя и в друг автомобил.

Нападателят не е пострадал, но според очевидци щетите върху направеното по поръчка купе са сериозни. Повредите са основно по задната част, а на снимки, направени на сутринта след инцидента, се виждат отломки от автомобила, които са се разпръснали по шосето. Съобщава се, че първи на мястото на катастрофата се е озовал съотборника на Рашфорд – португалецът Бруно Фернандес, който е помогнал на нападателя да повика помощ.



Трябва да се отбележи, че поръчковият Rolls-Royce Wraith на Маркъс Рашфорд е модифициран от специалисти от студиото Mansory.Те са поставили карбонов бодикит и специални 22-цолови джанти на автомобила, а интериорът е тапициран с изключителна синя кожа. Мощността на 6,6-литровия V12 битурбо двигател е увеличена от 632 на 740 к.с.


0 от 500