IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford ще предложи plug-in хибриден Ranger в Европа

Пикапът получава 2,3-литров двигател с турбокомпресор и електромотор

Американският концерн Ford ще предложи на европейските потребители плъгин хибриден пикап Ranger, тъй като високата цена и големите размери на електрическия F-150 Lightning го правят неподходящ за голяма част от останалия свят.


Ranger PHEV


Ranger PHEV изглежда по същия начин като наскоро представения конвенционален пикап Ranger, който се продава в Северна Америка. Превозното средство използва 2,3-литров двигател с турбокомпресор (също като нехибридния си събрат), но е подкрепен от електрически мотор и батерия с неопределена мощност и капацитет.


Ranger PHEV


Ford не предоставя точните спецификации, но изтъква, че Ranger PHEV има най-големия въртящ момент от всички версии на Ranger досега. Като се има предвид, че единственият Ranger за Европа е оборудван с 3.0-литров дизелов двигател и има въртящ момент от 443 Hm, това означава, че плъгин хибридът определено ще бъде интересен за шофиране.

От Ford добавят, че Ranger PHEV ще изминава около 45 км, разчитайки само на батерията си.


0 от 500