IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пиян шофьор се оплака в полицията, че другите карат в насрещното

Оказа се, че самият той се движи в грешното платно на магистрала (ВИДЕО)

Пиян шофьор на Subaru се обадил в полицията, за да подаде сигнал, че някой пътува в насрещното платно на магистралата, по която и той самият се движи. За негово съжаление се оказало, че именно той е сгрешил посоката, съобщават от шерифската служба в град Ланкастър, като публикуват и видео от спирането на виновника.


пиян шофьор


Всичко започва, когато на телефона за спешни повиквания 911 се обажда шофьор, който съобщава, че се движи на север по магистрала 77 и има някой, който е от грешната страна на пътя. „Той за малко не ме изхвърли“, оплаква се шофьорът.

Полицията реагира бързо на сигнала и бързо настига Subaru, което се движи в насрещната лента. А зад волана му е именно мъжът, който е подал сигнала. Той признава, че се е движил от грешната страна на пътя, тъй като е пропуснал изхода от магистралата, който води към дома му.



Според властите шофьорът е имал два пъти по-високо ниво на алкохол в кръвта, което е 0,08. За щастие, няма пострадали при инцидента, а от полицията посочват, че са публикували видео от случката, за да подчертаят потенциалната опасност от шофиране след употреба на алкохол.


0 от 500