IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Баща потроши BMW-то на сина си, за да му попречи да кара пиян

Радикалните действия на родителя предизвикаха противоречиви реакции

Това е една от най-странните истории, свързани с автомобили, за които ще научите. Перфектно BMW 3-Series Coupe (E92) беше потрошено, но не при инцидент, а от баща, който не намери друг начин, за да попречи на сина си да кара пиян.


потрошено BMW


След като не успял да убеди сериозно почерпения си наследник да му даде ключовете от колата, бащата взел нещата в свои ръце. С помощта на кирка то изпочупил стъклата и каросерията на луксозното спорно купе, което е доста радикално решение (можеше, например, само да спука гумите).

Странният инцидент се е разиграл в Северна Испания, съобщават местни медии. Жители на Логроньо (столицата на провинция Ла Риоха) се обадили в полицията, за да съобщят за вандалския акт. При пристигането си служителите на реда видял джип да напуска място на произшествието. Малко след това друга полицейска кола спряла въпросния автомобил, зад чийто волан бил бащата, а на седалката до него спял пияният му 32-годишен син.

Бащата направил пълни признания, като разказал, че се е скарал със сина си. След като не успял да му вземе ключовете, той го убедил, че ще го закара до колата. Там с помощта на кирка потрошил спортно купе (Е92), което е произведено през 2013 г. То е последният вариант на модела, преди той да стане 4-Series.

Засега липсва информация за наказанието, което ще понесе бащата, чийто действия предизвикаха противоположни реакции. Като цяло обаче историята има щастлив край, защото управлението на мощна спортна кола под въздействието на алкохол може да има доста по-сериозни последици от няколко счупени прозорци и вдлъбнатини по купето.


0 от 500
  • #19
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 7 месеца )
    Да спасиш сина си е безценно. Жалко за БМВто, изглежда доста обгрижвано, но кола се купува и се ремонтира, живот - не. За да стигне до такъв краен етап от възпитанието, случката вероятно има и дълга предистория. Баща за пример. Бонусът е че освен сина си, в спасил вероятно и евентуални невинни жертви. По големият бонус - и други бащи ще се осмелят да приложат тази категорична мярка. На времето моят баща счупи с чук любимата ми кола с дистанционно. Още го помня този урок.
  • #18
    2 rate up comment 3 rate down comment
    шишо бакшишо ( преди 1 година )
    грехота е да чупиш бмв с кирка. не е библейско
  • #17
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Ал ( преди 1 година )
    Правилно! А още по.добре и да счупи мутрата на синчето.
  • #16
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Павел ( преди 1 година )
    Човека не е *** как се пукат run flat гуми по лесно и по евтино да натроши стъклата
  • #15
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Иванова ( преди 1 година )
    И тук ако така си възпитаваха синчетата нямаше да се стигне до там, че си че като Семерджиев да гази наред. За съжаление той не е единствения безсмъртен ***, който кара като луд по бул. Черни връх. Достатъчно е да се монтира една камера на светофара до 122-ро училище и ще се ужасите като видите записите.
  • #14
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ще понесе наказание, ако колата е на името на сина му и той тръгне да търси застрахователя за да му я ремонтират.
  • #13
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    тези които са проектирали пътния участък в Шумен са за обесване и да висят по стълбовете на прословутото кръгово за назидание на всички строители проектанти и всичкото *** което работи в държавната администрация
  • #12
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Лудория ( преди 1 година )
    Коментар 11 е много точен. Наскоро в Шумен едно младо момче с БМВ приключи своя живот и този на още две момичета в двуместно кабрио. А месеци преди това друг с Волво уби дъщерята на приятели на родителите си като се заби в колата й с висока скорост след като ходил на зъболекар.
  • #11
    33 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Въобще не се шегувам, като ти пожелавам дано и семейството ти не срещнете някой щегобиец като синът на този и като шеф токиев, който дори нарязани четири гуми не го спряха да се качи на автомобила в абсолютно неадекватно състояние. Майтапа спира да бъде майтап, когато се стовари върху семейството ти. Сега малко черен хумор защото ти освен от майтап от друго не разбираш. По-добре е синът да гледа на другия ден на трезво потрошеното bmw, отколкото баща му да гледа некролога на сина си.
  • #10
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Онуфри ( преди 1 година )
    На днешно време бъзик се прави с всичко. Целия живот е бъзик. Особено в България.. Испанците са темпераментни, освен че е счупил колата най-вероятно и целия квартал е разбрал, като докато е чупел колата, най-вероятно го е правил с такъв размах, че е било достойно да се снима на видео. Ще продължавам да си коментирам, това че скаридите нямат чувство за хумор си е техен проблем.