IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полиция преследва 10-годишен шофьор, който вози пияния си баща

Родителят е арестуван и са му повдигнати обвинения (ВИДЕО)

Полицията в Аризона преследва и арестува 10-годишен шофьор, само за да открие пияния му баща на пътническата седалка. Момчето управлявало пикап Ford, който се движил по магистрала 101. Други шофьори забелязали ,че автомобилът криволичи по пътя и се обадили в полицията.


полиция арест


Патрулният автомобил настигнал пикап Ford в западната страна на магистралата, но първоначално момчета отказало да спре колата. В крайна сметка червеният F-250 е отбил в аварийната лента, където полицаите установили, че зад волана е седяло малко момче. А до него се е намирал 49-годишният му баща, който е държал отворена бутилка с алкохол.

В крайна сметка мъжът е арестуван и са му повдигнати множество обвинения, включително подозрение за застрашаване на човешки живот, незаконно разрешаване на непълнолетно лице да шофира и наличие на отворен контейнер с алкохол в автомобила.



От Министерството на обществената безопасност на Аризона потвърдиха, че 10-годишното момче няма да бъде подведено под отговорност заради инцидента. Отбелязва се, че магистрала 101 е едно от натоварените трасета в района, като на мястото, на което е спрян малкия шофьор ограничението на скоростта е 65 мили (105 км/ч).


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    До 2 - Може и да умее да кара детето, не се знае. Преди години бях на Хавайските и един ни разкара из "махалите" им и на няколко птъи ни показва, разни 10-11 годишни качени на колите. После чух, че ги натиснали яко и спрели практиката, ама .. колко му е на магистралта да кара.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    В България на 7 милиона всекидневно четем за подвизите на повече деградирали от колкото в САЩс 300млн
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Това е просто ужасно да накараш детето си да те кара пиян при условие, че му застрашаваш живота по този начин, както и живота на много други хора. Наистина нямам думи до къде е стигнала деградацията на някои хора. Това е собственото ти дете. Пълна трагедия и липса на родителски чувства. Предполагам, че в съда трябва да му отнемат родителските права. Дано майката да е по-читава, че то в този свят в който живеем, жените станаха по-зле от мъжете.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 7 месеца )
    Да се смееш ли, да плачеш ли! Интересно майката, респективно съпругата как ще реагира?! За бащата вероятно ареста ще е по добрият вариант от бясната жена в къщи.