IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Golf получи ултра черна версия

Black Edition ще се предлага с избор от три двигателя

Volkswagen пуска на пазара нова версия Golf, която трябва да привлече вниманието на купувачите си със специалния си черен цвят. Тя носи името Black Edition, като се предлага с LED Plus фарове, тонирани задни стъкла, камера за обратно виждане и отопляеми седалки.


VW Golf Black Edition


Black Edition се позиционира между моделите R-Line и GTE в гамата на Golf, като този вариант идва с 18-цолови черни джанти в стил, който VW нарича Bergamo - с пет извити спици, които се разделят във форма Y на джантата.

Ултра черната версия се предлага и с опционалния „зимен пакет“, който включва отопляеми предни седалки и отопляем кожен волан. Освен това има камера за задно виждане и LED Plus фарове. Задното стъкло е тонирано.

VW Golf Black Edition

VW Golf Black Edition


Цената на оборудването Black Edition е с около 3000 евро над стандартния модел, като купувачите могат да избират три варианта на задвижвания. Има 1,5-литров турбо двигател с мощност 150 конски сили и 6-степенна механична скоростна кутия. Този мотор е достъпен и в „мек“ хибриден вариант, като е съчетан със 7-степенна автоматична трансмисия.

Третото предложение е с 2,0-литров турбомотор, който произвежда 190 к.с., като тук скоростната кутия също е автомат със 7 предавки, но има и система за задвижване на четирите колела.


VW Golf Black Edition


0 от 500