IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru Levorg се превърна в кросоувър

Версията Layback получи пътен просвет от 200 мм и по-мек дизайн

Subaru разшири гамата на комбито Levorg в Япония с добавянето на нова версия на модела. Тя се казва Levorg Layback, като се отличава с увеличен клирънс и преработен бодикит в стил кросоувър. Levorg Layback ще се настани между Crosstrek и Outback в гамата на японския производител.


Subaru Levorg Layback


Както подсказват името и външния дизайн, този автомобил фокусиран върху комфорта.. Промените в дизайна в сравнение със стандартния Levorg включват ново „лице“ с по-меки линии около отворите на бронята и по-широка решетка на радиатора с алуминиева вложка.

Освен това има версията Layback получава пластмасова облицовка в долната част на каросерията и около калниците, както и нов комплект 18-цолови алуминиеви джанти, „обути“ с всесезонни гуми 225/55R18.


Subaru Levorg Layback


Размерите автомобила са дължина от 4770 мм, широчина - 1820 м и височина - 1570 мм. Това го прави с 15 мм по-дълъг,с 25 мм по-широк и със 70 мм по-висок от стандартния модел заради преработените компоненти и повдигнатото окачване. По-важното е, че просветът е увеличен с 55 мм - до цели 200 мм, което позволява на автомобила да се движи по по-неравен терен.

Под предния капак се крие познатият 1,8-литров „боксер“ с турбокомпресор, произвеждащ 177 и 300 Нм, както в стандартния Levorg. Мощността се предава към четирите колела чрез скоростна кутия CVT Lineatronic и системата Symmetrical AWD на Subaru.


Subaru Levorg Layback


Интериорът на Levorg Layback се отличава с новата двуцветна тапицерия за седалките, предлагана в плат или кожа. Това е комбинирано с медни шевове на обвития с кожа волан и таблото. Оборудването може да включва обичайния 12,3-инчов дигитален кокпит и 11,6-инчов сензорен екран на информационно-развлекателнната система, заедно с околно осветление, звукова система Harman Kardon, люк и най-новия пакет Eyesight X ADAS на Subaru.

Кросоувърът също наследява товарното пространство от 561 литра на Levorg, въпреки че подът на багажника сега е по-висок. Типично за Subaru, Levorg Layback вече има набор от налични аксесоари, Сред тях има два по-спортни бодикитове (Urban Style или STI Style), които заменят пластмасовата облицовка с компоненти в цвета на каросерията или лъскаво черни компоненти и добавят допълнителни DRL на сплитера.


Още снимки на новата версия на Levorg - вижте в галерията:


0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    РУК ( преди 7 месеца )
    Жалко,че няма да го видим в Европа!Имам фейслифта на Леворг 1 и съм страшно доволен от колата!А Леврог 2 и този са вдигнали нивото още!Изключително стабилен,добре изработен автомобил, евтино обслужване, 8 години гаранция в Германия срещу доплащане от 400 евро. Уникални нисък разход за кола с постоянно 4х4 и бензинов двигател. Екстрите и системите за безопасност в кола от този клас и на тази цена просто нямат аналог.Бих си купил Layback веднага но заради зелените терористи едва ли ще стане!
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Фен ( преди 7 месеца )
    откакто се качих на Субару, друго не искам да карам.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Много красив автомобил. И най-сетне от японска кола красиво интегриран монитор в средния панел на таблото, най-сетне красота, а не да стърчи над таблото като в Тойота.Таблото и интериора на това Субару изглеждат идеални като качество и дизайн,браво.