IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Германия избраха 5-те най-добри коли на годината

Сред наградените иновации доминират изцяло електрически автомобили

Журито от 38 автомобилни журналисти избра победителите в 5 категории на конкурса „Автомобил на годината в Германия“. В надпреварата участват всички нови модели, лансирани на най-големия пазар в Европа през последните 12 месеца. В 4 от 5-те категории спечелиха електрически превозни средства, а крайният победител в конкурса ще бъде определен след серия обширни тестове до края на септември. Спечелилият надпреварата ще бъде обявен на 3 октомври.


Победителите в 5-те категории (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    12 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 1 година )
    Нали се сещаш че това е класация направена от журналисти. Като имаш предвид качеството на написаните статии в този автомобилен раздел, смяташ ли че това е надеждна класация? За разлика от антиелектриците, аз не се притеснявам да кажа истината такава каквато е, дори и да не ми харесва. Гледам мнението ми да е обективно и този път няма да кажа "аз казах ли ви", защото четири от петте са електромобили.
  • #1
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако не беше Поршето, да кажа е класация за електрички. И като гледам МГ - къде е ония ***, новия автор тук - за който беше срамно, това че френската полиция си е купила МГ?!