IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Германия цената на Dacia Duster надхвърли 30 000 евро

Специалната версия Camouflage Edtion се предлага от дилър на марката (ВИДЕО)

Германската компания Carpoint - дистрибутор на Dacia и специализирана в продажбата и модифицирането на румънските автомобили, представи лимитирана серия на Duster, подходяща и за най-екстремни офроуд условия. Тези варианти са базирани на висок клас конфигурации на SUV и са по-скъпи от другите в каталога на марката.

 

dacia-duster-carpoint-editions-2023-duo-avd-mk-bd

 

Carpoint проектира свои, собствени специални издания на модела - Dacia Duster Camouflage Edtion, едното е с агресивен и спортен изглед, а другото с милитъри офроуд вид. Автомобилът разполага с модифицирано окачване, защита на предната броня, странични стъпала и големи двойни изпускателни отвори. Стъклата също така са затъмнени.

Най-голямата промяна обаче е подмяната на джантите. Специалистите по тунинг замениха стандартните с 16-цолови, обути с офроуд гуми Insa Turbo Dakar 235/60. Тази конфигурация е завършена с окачване, което увеличава пътния просвет.

 

dacia-duster-carpoint-camouflage-efition-2023-vert-avg-mk-bd

 

Оборудването включва камера за заден ход, отопляеми седалки, мултимедийна система с навигация и климатроник.

В допълнение към аксесоарите, CarPoint Camouflage Edition е оборудван с багажник на покрива, поддържащ резервно колело. В тази конфигурация автомобилът с бензинов 1.3 TCe двигател с ръчна скоростна кутия и задвижване на четирите колела струва 32 990 евро .



Като цветове се предлагат още няколко варианта, сред които матово черно или матово сиво. Преобразените по този начин версии са базирани на нивото Prestige. В своята най-богата конфигурация Dacia Duster CarPoint Camouflage Edition се предлага на цена от €33 490.

Откакто беше пуснат на пазара през 2010 г., Dacia Duster е пласиран в тираж над 2 милиона бройки по целия свят, като е от най-продаваните SUV в Европа.

 

Още снимки - вижте в галерията

 

 

0 от 500