IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Германия избраха 5-те най-добри коли на годината

Сред наградените иновации доминират изцяло електрически автомобили

Журито от 38 автомобилни журналисти избра победителите в 5 категории на конкурса „Автомобил на годината в Германия“. В надпреварата участват всички нови модели, лансирани на най-големия пазар в Европа през последните 12 месеца. В 4 от 5-те категории спечелиха електрически превозни средства, а крайният победител в конкурса ще бъде определен след серия обширни тестове до края на септември. Спечелилият надпреварата ще бъде обявен на 3 октомври.


Победителите в 5-те категории (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 7 месеца )
    Защо ми коригира думата Ж У Р Н А Л Я?
  • #11
    2 rate up comment 9 rate down comment
    Пропов ( преди 7 месеца )
    Абе има си хубави германски коли и който разбира - тях си избира. Ама и портфейла му трябва да е по мярка. Аз на *** и китайска техника - не вярвам, А журналист като ми хвали китайска техника - и почвам да бегам баце!
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    До 9. Абсолютно си прав. Блогърите могат да постигнат успех и евентуално след години да монетизират своя успех, ако правят обективни ревюта и са напълно откровени. При авто журналистите е точно обратното. Първо им плащат да напишат статията с подадени опорни точки, а след това пишат без да се интересуват от последствията. Така или иначе вече им е платено. Освен това при блогърите има обратна връзка и ако някой не е доволен от казаното, следва ново видео с доказателства или опровержение.
  • #9
    3 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    автомобилните блогъри които имат канали в социалните мрежи са сред най ерудираните експерти в автоиндустрията книжните плъхове които не са вдигали 300 + остават в историята след като интернет стана публичен света се промени кой разбрал разбрал
  • #8
    7 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    До 7."В надпреварата участват всички нови модели, лансирани на най-големия пазар в Европа през последните 12 месеца. " Коя Тесла според тебе би трябвало да участва в тази класация?
  • #7
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Оти нема тислъ бе
  • #6
    7 rate up comment 14 rate down comment
    PLAID ( преди 7 месеца )
    #1 30-те години на 21 век сме. Няма "електрички", няма "електромобили". Има просто коли. Днешните коли нямат ауспух, защото това беше изтормозена техника от Викторианската епоха, в които се наливат някви туби и казани от фритюрници. Музейни експонати.
  • #5
    8 rate up comment 21 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Един немец никога не би взел корейско или китайско, тази класация е просто промоция.
  • #4
    20 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    До 3. Пропускаш и друг важен момент. Какво ще рече най-добър автомобил? Защото най-добър за мене и най-добър за жената са две различни понятия и коренно различни автомобили. Като добавим и служебните и напълно се размива понятието най-добър автомобил. Това се опитвам да го набивам в главите на всеки който се опитва да обяви притежавания от него автомобил за най-добрия. Най-добър е единствено и само за него и хора с негови потребности. Няма как да съществува понятието най-добър автомобил.
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    2-ри, мене тази класация ме съмнява по 2 причини. 1-во, (авто)журналисите не са кой знае какви капацитети по автомобилите и като при всички хора играят пристрастия, да не говорим и "платени ревюта", накратко - вкус и цвят. 2-ра- къде е списъка на всички тези нови модели? Лично се съмнявам, че всеки един от тези 38 е карал всеки един модел. Оттам нататък - се приравняваме на допитванията сред бритаснките шофьори и американските собственици. Дали ще победи ДВГ или ел.. лично нямам претенци.