IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте първия трейлър на филма “Ferrari”

Продукцията на режисьора Майкъл Ман тръгва по кината в края на декември (ВИДЕО)

С участието на Адам Драйвър в ролята на "Ел Комендаторе" Енцо Ферари и Пенелопе Круз в ролята на Лаура Ферари, филмът „Ferrari“ на Майкъл Ман вече се очаква с огромно нетърпение. Драматичният първи публикуван откъс от филма показва сцени на нарастващо напрежение, което води до призива, че всеки, който се качи във Ferrari, трябва да бъде в него, за да спечели.


Ferrari филм


Въпреки че разкрива съвсем малко от сюжета, трейлърът задава настроението за филма. Действието на филма се фокусира върху 1957 година и показва заплахата от фалит, надвиснала над компанията, основана от семейство Ферари само 10 години по-рано. Наравно с несигурността на професионалния им път, личният живот на двойката също е разбит от загубата на любимия им син Дино и откриването на друг, роден извън брака от любовницата на Енцо - Лина Ларди (Шейлийн Удли).

На този фон компанията решава да участва в прословуто шосейно състезание Mille Miglia. Заснет в Бреша, където преминава известното събитие, филмът е базиран на книгата „Енцо Ферари – Човекът и машината“, написана от Брок Йейтс.


Ferrari филм


Участват още Патрик Демпси в ролята на Пиеро Таруфи, Джак О'Конъл като Питър Колинс, Сара Гадон като Линда Крисчън и Габриал Леоне като Алфонсо де Портаго, който катастрофира при трагичен инцидент със спукана гума, при който загиват самия пилот и девет зрители. Ferrari и производителят на гумите са обвинени в непредумишлено убийство след инцидента, но в крайна сметка делото е прекратено, въпреки факта, че сред загиналите има пет деца. Майкъл Ман казва пред Variety, че не планира да избягва бруталната катастрофа, нито последиците от нея в предстоящия филм.

Филмът предстои да дебютира на филмовия фестивал във Венеция, а по киносалоните "Ferrari" ще се появи на 25 декември.



0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 4 rate down comment
    антикравар ( преди 7 месеца )
    Мразя холивудски масоно-илюминато-продажно-поклонниците и начина, по който се опитват да влияят всячески (чрез всякакви възприятия) на аудиторията (филми, музика, реклами, определени продукти и т.н.) Мразя набиването на холивудските "ценности" и болния им, но глазиран пред камерите светоглед към обикновения зрител. Затова не гледам с добро око и на тази продукция.