IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Позлатен Citroen Ami предизвиква суперколи в Лондон

Малката електрическа четириколка изпъква дори в такава компания

Електрическата четириколка Citroen Ami бърдо се превърна в хит в продажбите за френския автомобилен производител, който продължава да залага на нетрадиционни начини за популяризирането на модела. Най-новият маркетингов трик на Citroen UK (британското подразделение на марката) е пускането на позлатено Ami, което ще обиколи големите градове в страната, опитвайки се да привлече вниманието на минувачите.


Citroen Ami


„Блестящият“ мъник вече се появи в центъра на Лондон, като умишлено беше заснет в компанията на много по-скъпи и съответно привличащи интерес автомобили. Златното Ami позира в компанията на модели на Ferrari (488 GTB, F8 Tributo, Roma, Portofino M и 430 Stradale) и Lamborghini (Huracan Sterato, Huracan Performante и Murcielago).

Електрическата триколка може да бъде забелязана и редом със суперлуксозните Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe и Bentley Mulsanne, както и до една много скъпа класика – Aston Martin DB5. И накрая, Ami се движи редом до големи SUV като Mercedes-AMG G63 и камуфлажен Land Rover Defender, показвайки, че размерът няма значение, когато трябва да направиш впечатление.


Citroen Ami


След официалната си фотосесия, Citroen Ami ще тръгне на турне във Великобритания, като ще посети забележителности в най-големите градове на страната. За целта Citroen ще предостави 7 „златисти“ автомобила, които ще бъдат разиграни на томбола. Участниците в нея трябва единствено да сканират QR код, поставен на някой от 7-те автомобила и да се регистрира за участие.

Въпреки че има максимална скорост от само 45 км/ч от електрическия мотор с 8 к.с., френската компания определя Ami като „перфектната суперкола за града“. Ясно е, че този автомобил няма как да бъде сравняван с истински суперколи, но той има три предимства пред тях – евтин е, работи на ток и е много удобен за паркиране.


Още снимка на Ami и неговата впечатлвяща кампания - вижте в галерията:


0 от 500