IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъгито Citroen My Ami беше разграбено за часове

Цените варират от 7790 до 10 450 евро, доставките започват през септември

Електрическото мини без врати Citroen My Ami Buggy предизвика огромен интерес сред купувачите и пуснатите за онлайн разпродажба 800 екземпляра бяха изкупени за 10 часа. Миналата година всичките 50 коли бяха разпродадени за по-малко от 17 минути и половина.

 

2023-Citroen-My-Ami-Buggy-22

 

Досега моделът се предлагаше само във Франция, но през 2023 г. за първи път производителят направи бъгито достъпно за купувачи на други пазари. Съобщава се, че испанец е бил най-бързият, като е завършил процеса на онлайн поръчка само за 70 секунди след отварянето на сайта.

Автомобилите бяха достъпни за клиенти във Франция, Италия, Испания, Белгия, Португалия, Великобритания, Люксембург и Гърция. Още 200 се произвеждат, но ще бъдат продадени това лято в Турция, Мароко и във френските отвъдморски департаменти и територии.

 

2023-Citroen-My-Ami-Buggy-2-1536x864

 

Във Франция предложените 430 автомобила свършиха за два часа. Белгийските клиенти изкупиха 65 бъгита само девет минути след отварянето на поръчките.

Първоначално проектиран като концептуален автомобил, My Ami Buggy предизвика огромен интерес и Citroen реши да го пусне в производство. Максималната скорост е ограничена до 45 км/ч, вратите са премахнати и заменени от метална конструкция.

Доставките на новото My Ami Buggy трябва да започнат през септември и цените варират от 7790 до 10 450 евро.

 

Още снимки - вижте в галерията:

 

 

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 8 rate down comment
    Симо ( преди 10 месеца )
    Това доказва отчайващия дебилизъм на западния потребител. Тази пластмасова играчка, предназначена при това за тинейджъри без право да управляват нормален автомобил, се оказа и страшно нестабилна. Има видеа в тубата, където това недоразумение се обръща на един завой в Монако. И въпреки всичко, има родител който ще купи и даде в ръцете на дете тази опасна смехория.
  • #2
    3 rate up comment 10 rate down comment
    Гяур ( преди 10 месеца )
    Ще карате и инвалидни колички скоро мама ви европейска долна еманципирана и горделива.Онея в Америка да си бръмчат с 7.2 кубатури на двигателите.....хахаххахаха френски *** прости
  • #1
    17 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Двайсе бона за тая консерва дето и мачка неможеш да превозиш вътре ай стига бе