IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето най-тъпото унищожаване на Ferrari в историята

Влогър опожари своето F8 насред поле, опита се да го угаси с кенче Red Bull

Американски ютюбър опожари изцяло своето Ferrari F8 и още един миниван в добавка, докато се снимаше как кара с над 120 км/ч през поле с ожъната царевица. Трогателните опити на многобройния му екип да угаси огъня включваха бутилка с минерална вода и половин кенче с Red Bull, но никой не се сети и за миг да посегне към пожарогасителя.
    
    
 
   
       
25-годишният влогър е популярен като WhistlinDiesel, но всъщност се казва Коди Детуайлър. В поредния си епизод той подкара своето F8 по ожънато поле с царевица край Уако, щата Тексас. Джантите на суперавтомобила бързо се напълниха със сухи царевични листа, които се подпалиха от нагорещените спирачки.
  
    
Ferrari F8, влогър
  
     
Опитите на Коди и трима от приятелите му да угасят огъня са като от филмовия "От глупав по-глупав" - с бутилка минерална вода, с наполовина изпито кенче Red Bull и с ритане на царевичак към горящите колела. Операторът нито за момент не спира да снима, разбира се. В крайна сметка изгарят и струващото половин милион долара Ferrari, и миниванът, използван от снимачния екип. "Оплескахме я", казва пред камерата Коди, и добавя, че не му пука за колите, но се тревожи огънят да не се разпространи из полето.
   
   
Ferrari F8, влогър
   
      
Досегашната "кариера" на WhistlinDiesel недвусмислено подсказва, че опожаряването на двата автомобила е преднамерено, с цел да се повиши интересът към канала му в YouTube. В предишните епизоди той кара колата в кал и по чакъл, удари я в ограда, отряза й огледалата с косачка и превози мърлява капибара на предната седалка. Според някои коментатори обаче пожарът е бил непредвиден и е осуетил други издевателства, замислени от Коди за неговото Ферари, преди да го унищожи окончателно. При всички случаи обаче това е най-глупавото унищожаване на суперавтомобил, което сме виждали някога.
  
    

 

0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Крайно време е Ютуб и особено ТикТок да спрат да плащат на подобни ***, че да вземат да се хванат на истинска работа и белким поумнеят! Трябва да се даде превес на истински качествените продукти, а не на всеки ментално ощетен с камера!
  • #4
    13 rate up comment 1 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 8 месеца )
    Крайно време е тубата да спре да плаща на подобни ***, да вземат да се хванат на истинска работа и белки поумнеят! Трябва да се даде превес на истински качествените продукти, а не на всеки ментално ощетен с камера!
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Гьобелс ( преди 8 месеца )
    Ред бул Феррари формула едно платено с цел опетнявяне на репутация товя виждам то е в основата на източните племена като немското
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Идиокрация 101 ( преди 8 месеца )
    Представителна извадка.
  • #1
    16 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    доказателство, че не само в България някакви хора стават известни с това колко са ***. Само мащабът при емили тортинетката и другите запъртъци е по-малък