IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Разбито BMW XM се продава на търг

Двигателят на хибридния SUV е оцелял при катастрофата

Кросоувърът BMW XM, който е първият хибриден M-модел, се появи при дилърите на марката едва тази пролет, но една от първите произведени бройки вече се предлага на търг. Тя обаче е повредена след катастрофа, става ясно от обявата за продажба, публикувана на сайта Copart.


BMW XM катастрофа


Пораженията по баварския супер SUV са доста сериозни.Предницата е потрошена, като липсват броните, калникът от страната на водача, фаровете и стоповете, както и едно от задните колела.

Страничните врати и капака също са огънати, а шофьорската врата не се затваря, което показва повреда в конструкцията на каросерията. Предните и задните предпазители на каросерията изглежда са запазили формата си, салонът също изглежда, че не е пострадал.


BMW XM катастрофа


Оцелял е и 4,4-литровият V8 хибриден двигател с мощност 650 к.с., но не е ясно какви са пораженията по останалата част от задвижващия агрегат., който включва електромотор и скоростна кутия.

В обявата за продажба е посочено, че кросоувърът е изминал 2266 мили (3647 км) преди инцидента. До момента обаче никой не е изявил желание за покупка на катастрофиралия автомобил.


Още снимки на пострадалия SUV - вижте в галерията:


0 от 500