IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-евтиното в света Lamborghini Aventador Ultimae се продава

Причината за ниската цена е катастрофа, довела до сериозни щети по суперколата

Супер автомобил Lamborghini Aventador от прощалната специална серия Ultimae на много ниска цена се появи в сайт за продажба в Атланта (САЩ), но след преглед на снимките се вижда, че е сериозно повреден от катастрофа и това го прави вероятно най-евтиният от модела.

 

Най-евтиното в света Lamborghini Aventador Ultimae

 

Текущата оферта на търга Copart е $221 000, информира Carbuzz, като се отбелязват и предложения за продажба на Ultimae на други търгове с цени между $590 000 и $805 000, но разбира се, не в такова състояние.

Lamborghini Aventador Ultimae бе представен през лятото на 2021 г. Неговият атмосферен 6,5-литров V12 двигател развива 780 к.с., ускорява до 355 км/ч за 2,8 секунди и постига максимална скорост 355 км/ч. Произведени са общо 350 купета и 250 роудстъра, като базовата цена е около 500 000 долара.

 

Най-евтиното в света Lamborghini Aventador Ultimae-1

 

Този конкретен Ultimae е изминал 1700 км преди инцидента, след който се вижда, че най-сериозните повреди са отзад. Продавачът е посочен като State Farm Insurance, а повредите се квалифицират като „AO“ (All Over).

Според изданието поразиите отпред и отзад провокират много въпроси каква е била катастрофата, за да се „постигне“ този резултат. Вътре купето изглежда добре и няма видимо задействане на въздушната възглавница, но арматурното табло показва неизправност на ръчната спирачка. Повредите в задната част обаче оставят сериозно съмнение за възстановяването на този рядък суперавтомобил, което дори и да се постигне, ще бъде нерентабилно или дори невъзможно.

 

Още снимки - вижте в галерията

 

 

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Ил Кане ( преди 10 месеца )
    В интерес на истината - колата не е толкова зле ако няма поражения по самото купе.Иначе задна броня, два задни калника и шофьорска врата.Дали ремонта и ще струва над 300.000 долара е малко спорно, лошото е че както каза колегата по-долу - купуваш я и остава вечно твоя.Това чудо претърпяло катастрофа след това няма продаване.
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Онзи ( преди 11 месеца )
    Бая бързо ще излезе това. 355км./ч за 2.8 сек. Още малко и ще пътуваме напред във времето
  • #7
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Разбирач 02 ( преди 11 месеца )
    Колко части втора употреба да намериш. Дано се намери ентусиаст с много пари за да я върне на пътя, иначе си става донор.
  • #6
    7 rate up comment 2 rate down comment
    става колата ( преди 11 месеца )
    дайте го тука на Горубляне да видиме дали е невъзможно възстановяването
  • #5
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Гошо Далаверата ( преди 11 месеца )
    С малко паста ще излязат драскотините и после си свиркаме
  • #4
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Бутало ( преди 11 месеца )
    Как ще отидеш за риба с това нещо,бе !?
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Във снимките като го проверят ,е твое за цял живот
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 11 месеца )
    Проблема пич, е че това е кола която не търпи такива балкански мошенгии. Почти всичко е карбон, а той ни се реже, ни се лепи, ни се заварява. После имаш и по голям проблем. Никой не купува такава кола без 100 ясна история. На този историята и е ясна, ама не е за разправяне.
  • #1
    11 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Купуваш още едно, но ударено отпред, режеш ги през средата и съединяваш. Къде е проблема.