IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как Lamborghini планира да се справи с Ferrari SF90

Компанията показа основните оръжия на хибридния Revuelto (ВИДЕО)

Lamborghini Revuelto е много важен автомобил за италианската марка. Това не само е първият plug-in хибрид на компанията, но също така е наследник на емблематичния Aventador и ще трябва да се докаже срещу страхотното Ferrari SF90 Stradale.


Lamborghini Revuelto


За да предостави на света подробен поглед върху новата си суперкола, Lamborghini пусна много информативно видео, подчертаващо много от най-важните технологии и характеристики на Revuelto.

Основна разлика между Revuelto и всички други V12 Lamborghini, започващи от Countach, е, че трансмисията вече не е разположена в тунела между водача и пътника. При нова модел батерията е тази, която стои в тунела, докато двигателят е завъртян на 180 градуса, а скоростната кутия е монтирана в задната част на колата.

Като технология монококът на Revuelto също представлява значителен скок напред спрямо Aventador. Изработен е изцяло от въглеродни влакна, включително голяма част от предната конструкция, като от Lamborghini посочват, че новото шаси е с 25% по-твърдо от това на Aventador.



В компанията са поработили сериозни и върху звука, издаван от Revuelto. Видеото дава възможност да се усети аерокосмическия звук на автомобила при шофиране в изцяло електрически режим. Звученето на модернизирания 6,5-литров V12 с атмосферно пълнене също е променено.

Италианският производител признава, че вече има достатъчно поръчки за новата си суперкола, за да може да покрие първите две години от производството. Това е доказателство, че клиентите на Lamborghini нямат проблем с покупката на хибриден модел.

0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Живанши ( преди 11 месеца )
    Ферарито е 3 пъти по-добро. Ако сте виждали на живо, би трябвало да знаете. Като го гледам, имам чувството, че има бъг в реалността. Мега космос! Това ламбо дори и по-ново изглежда посредствено. Много прилича на Mclaren. Отпред, отзад, отвътре. Ръбатите форми не са от най-удивителните. Има две ламбота на базата на авентадора дето изглеждат значително по драматично.
  • #8
    1 rate up comment 5 rate down comment
    Врачанина ( преди 11 месеца )
    А бе вие чувате ли се бе кой сравнява в8 с в12 само луд може да го измисли това.Във формула едно се приемат правила тоя сезон двигателите са в 10 другия в6.Кой сравнявя различни двигатели и кубатури с друго.То е ясно че не са в един клас.
  • #7
    8 rate up comment 2 rate down comment
    До врачанина ( преди 11 месеца )
    Само като те види човек как пишеш, че не знаеш що е то препинателен знак, става ясно колко акъл имаш.
  • #6
    9 rate up comment 0 rate down comment
    До врачанина ( преди 11 месеца )
    Ситроен C6 не е в различен клас от S класа заради двигателя, а защото по принцип не е в класа на S класа, а е в класа на Е класа. Класовете на автомобилите нямат нищо общо с двигателите, вземи се ограмоти. Най-важното за класа е размерът и предназначението на автомобила. Чети, не боли. Така като те гледам какви глупости си писал до сега, бая трябва да четеш. Поне не се излагай и не пиши глупости, че така още повече си личи, колко си ограничен.
  • #5
    1 rate up comment 6 rate down comment
    враца ( преди 11 месеца )
    Ми не е в същия клас Ситроен ц6 с в6 двг в същия клас ли е на в12 ес класа ми не е
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 11 месеца )
    По твоята логика, ако Мерцедес S класа е с 6 цилиндров двигател, не е в един клас с БМВ с 8 цилиндъра. Усещаш ли се колко слабоумен селинджър си. Та чак и обиждаш човека. По твоята логика Хуракан като е с 10 цилиндъра, значи няма кола на Ферари, която да е в неговия клас, защото те нямат такива двигатели. Като отидеш утре на училище, поне се опитай да пишеш на български, а не с врачански диалект.
  • #3
    1 rate up comment 7 rate down comment
    до долния ( преди 11 месеца )
    А бе кълъф добре има в8 а тва в12 па не са у един клас
  • #2
    7 rate up comment 1 rate down comment
    До 1 ( преди 11 месеца )
    А бе ти май и до първи клас не си стигнал, като те гледам какви си ги надиплил. На това отгоре не знаеш колко цилиндъра има SF90.
  • #1
    2 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Пълен бълвоч Феррарито е в6 а това е в12 те дори не са в един клас