IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Corolla „кацна“ на втория етаж на къща

Не е ясно как автомобилът се е озовал на 5 метра височина

Шофьор на Toyota Corolla сензационно „паркира“ автомобила си на втория етаж на къща в Мифлин, Пенсилвания. Инцидентът е станал в неделя, но за щастие водачът не е пострадал сериозни, а в спалнята не е имало хора.


Toyota катастрофа


Според информациите, шофьорът умишлено се е опитал да се блъсне в предния прозорец на къщата. Не е ясно обаче защо го е направил, както и как колата се е оказала на почти 5 метра над земята. Местният телевизионен канал ABC27 цитира представител на пожарната, според който автомобилът е ударил марка неравност на алеята и е излетял във въздуха.

От полицията обаче са категорични, че става дума за умишлени действия от страна на шофьора, който е болница и предстои да бъде разпитан, след което ще му бъдат повдигнати обвинения. И той обаче трудно може да обясни как Corolla с мощност 130 к.с. е излетяла във въздуха и е паркирал на втория етаж.


Toyota катастрофа

Toyota катастрофа


Няколко екипа на пожарната, както и на други аварийни служби, бяха необходими, за да свалят колата, като операция продължи почти цял ден, тъй като се наложи и самата къща да бъде укрепена. Автомобилът е сериозно повреден, но щетите по дома са още по-сериозни.


0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    инженера ( преди 1 година )
    Като оставим инцидента е хубаво да се види в какво живее средната класа в хАмерика. Картонени колиби нарекли ги къщи. Дори европейските сглобяеми къщи от панели тип сандвич са доста по-устойчиви от това краварско нещо на снимките. А иначе къщата е за събаряне. Това нещо не подлежи на ремонт. Когато се наруши и прекъсне целостта на част от крепящите елементи при подобни конструкции се събаря всичко.
  • #3
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Алекс ( преди 1 година )
    Добре,че американските къщи са тип барака от греди и OSB и благодарение на това водачът не е пострадал сериозно.
  • #2
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 година )
    Ако беше Тесла щеше да запали къщата.
  • #1
    2 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    В такива инциденти има забележима повтаряемост - или хиперколи (+БМВ) или Тойотки. Първите заради твърде самонадеяни водачи. Вторите, защото тази марка я карат само заспали индивиди, които никога не се научават да шофират.