IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Звезда от Висшата лига се награди с Lamborghini Urus

Джак Грийлиш си купи първа кола, след като си върна шофьорската квижка

Халфът на „Манчестър сити“ Джак Грийлиш със сигурност е най-лудата глава в тима, като то го доказа по време на празненствата по случай спечелването на Шампионската лига в началото на юни. Тогава английският национал не изтрезня няколко дни, а ваканцията му се превърна в безкраен купон.


Lamborghini Urus Грийлиш


Сега халфът е решил да се награди за успехите през сезона, който включват още спечелване на титлата във Висшата лига и на Купата на Англия. Грийлиш се сдоби с направено по поръчка Lamborghini Performante Urus, което се оценява на 210 00 британски лири. Седмичната заплата на футболиста е малко по-голяма – 230 000 лири.

За да отдаде почит на клуба, който плати 100 млн лири за привличането му, колата е в цвета на „Манчестър сити“ - светлосиньо. А персонализирането е дело на Яни Хараламбус, сред чиито клиенти има редица бивши и настоящи звезди от Висшата лига - Серхио Агуеро, Алекс Окслейд-Чембърлейн, Дидие Дрогба, Бакари Саня и др.


Range Rover Грийлиш


За Грийлиш това е първата покупка на автомобил, след като дълго в дълго време беше без книжка. По време на пандемията през 2020 г. халфът, който по това време играеше за „Астън Вила“, блъсна своя Range Rover за 105 000 лири в паркирани пред дома му автомобили. Оказа се, че при инцидента футболистът е бил пиян и пътната полиция му отне свидетелството за право-управление. В автопарка на звездата има още един Range Rover, както и Mercedes-Benz C-Class.


0 от 500