IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те коли на пазара с най-големи багажници

Ако търсите нов автомобил и обемът на товарното отделение е важен, вижте този списък

Ако пътувате с автомобил през лятото, винаги е чудесно да имате добър багажник. На пазара на нови коли има доста предложения със сериозно пространство на товарното отделение, но някои от тях се открояват с параметрите си. Затова и ви предлагаме списък с 10 модела, които предлагат най-голям капацитет на на багажника.

Както вероятно се досещате, това са предимно SUV-автомобили, тъй като този тип превозни средства се отличават от останалите именно с големия си багажник. Трябва да се отбележи, че от списъка отсъстват миниванове, които също имат голям вътрешен обем. Те обаче рядко са сред първите опции пред човек, които е тръгнал да си купува нова кола


10-те коли с най-големи багажници (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #16
    3 rate up comment 1 rate down comment
    РУК ( преди 9 месеца )
    MythBusterчо и като цяло 99% от колите с трети ред седалки дето се завират някъде по багажник, поне аз които съм карал, щори в багажника НЯМАТ! От там идва тая простутия с обема багажник!Щото на едни модели хората логично, практично и коректно мерят до щората, а други за да си пишат че оная им работа е по голяма, бутат пластелин по всяка дупка и ниша по тавана, за да изкарат още един милилитър в повече!
  • #15
    4 rate up comment 1 rate down comment
    РУК ( преди 9 месеца )
    MythBusterчо,личи си че Тесла не си виждал на живо щото X и Y щора в багажника НЯМАТ!!В сайта на Тесла си пише колко е обема на багажника и такова нещо като 2000л с два реда седалки както е описано в статията НЯМА!!!Има 425 с 3 реда седалки,1050 с два реда седалки и 2500 с първи ред седалки!А моя опит си е мой опит!За мен е важно хем да събира багаж,хем да има видимост!Т.е до нивото на бодглавниците!И ти казвам, че кола с 570л ДО ЩОРАТА, събира колко Y с 854л до това ниво!От там нагоре си товари
  • #14
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Има стандарти за измерване на литражите. Например, мерят се с кубични тела с различни размери - производителя си решава как, колко и от кои размери да нареди. Друго - при хечбеци произодителя има право по този стандарт да избере дали да даде обема до щората или до тавана. Немските производители, например, дават до щората. Тесла също, но при модел У има огромен обем под пода на багажника, където се побират няколко раници и той, разбира се, е включен.
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Тоюота Секвоя колко и е багажника бе хора???????
  • #12
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 9 месеца )
    На Тесла и трябва повечко място за дизеловия агрегат.
  • #11
    2 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    А междувременно кашоните от банани са си кашони от банани и чрез тях много лесно се сравнява кой автомобил колко полезен има. Размерите са стандартни. Един кашон от банани е 52 литра. Ето ти как ги събира, оползотворявайки всеки полезен обем https://youtu.be/UWJ7TpwLPjs
  • #10
    2 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    Разбрах! Значи ти въобще не чете статията а направо коментира твоя опит с колко багаж ще се събере под затворената щора и реши че по тази причина багажника на Тесла модел x в който никога не си се качвал няма как да има 2000 литра обем със свалени седалки? Също така, коментираш обема на модел У при свалени задни седалки, като го сравняваш с твоя опит с вдигнати седалки и дръпната щора. А после обвиняваш производителите че лъжат и опитът ти не отговаря на написаното! Сега започва и оправданията!
  • #9
    4 rate up comment 2 rate down comment
    РУК ( преди 9 месеца )
    MythBuster - айде вземи се качи поне веднъж на такава и тогава коментирай, а?!Че по картинки и клипчета не ти се получава! Аз банани в колите си не товаря! Товаря куфари! И сравнявам брой куфари до нивото на подглавниците на едно комби, с броя куфари до нивото на подглавниците на Модел Y!!!И вземи прочети как се класифицира обема на багажника!И дали на всички коли се смята до тавана или има една вратичка ... аа щора!
  • #8
    2 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 9 месеца )
    До РУК. Сигурно е била някоя фалшива Тесла, защото в истинската се събират 26 кашона от банани. Колко кашона ще се съберат в този втория автомобил за който говориш? И да, смята се до тавана. Като сложиш изправени куфари, дори автомобили с наглед малък но висок багажник събират много.
  • #7
    4 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Типични баничарки, само върли превозвачи на буркани, детски колички и щайги гледат тази характеристика на автомобила.