IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те коли на пазара с най-големи багажници

Ако търсите нов автомобил и обемът на товарното отделение е важен, вижте този списък

Ако пътувате с автомобил през лятото, винаги е чудесно да имате добър багажник. На пазара на нови коли има доста предложения със сериозно пространство на товарното отделение, но някои от тях се открояват с параметрите си. Затова и ви предлагаме списък с 10 модела, които предлагат най-голям капацитет на на багажника.

Както вероятно се досещате, това са предимно SUV-автомобили, тъй като този тип превозни средства се отличават от останалите именно с големия си багажник. Трябва да се отбележи, че от списъка отсъстват миниванове, които също имат голям вътрешен обем. Те обаче рядко са сред първите опции пред човек, които е тръгнал да си купува нова кола


10-те коли с най-големи багажници (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #26
    1 rate up comment 1 rate down comment
    DO 18 ( преди 8 месеца )
    A Модел X с ФАБРИЧНА щора в багажника ще покажеш ли?
  • #25
    1 rate up comment 1 rate down comment
    РУК ( преди 8 месеца )
    MythBusterчо, а клипче или картинка с тези 2000л багажник зад втори ред седлаки на Модел X дето нямам навъртени 1300км с него и не съм го виждал, па ти само на картинки го гледаш, ще пуснеш ли?!?! Що така леко лъзна темата от абсурдните 2000л багажник, към единичните бройки с щора?! И пак да питам, обема на багажника до щората колко е? Пак 2000л! Или става 5200л направо?!
  • #24
    2 rate up comment 2 rate down comment
    РУК ( преди 8 месеца )
    До 18 и като има някакви единици колко им е обема до щорта бе шмат ко?!? MythBusterчо, аз по клипчета и снимки не работя дечко,говоря за коли които съм карал и карам!!! Знаеш ли, че в нормалните държави не можеш да товариш над нивото на седлаките ако товара не е обезопасен?!? Като натовариш 845л в тесла Y без метална решетка зад задната седалка ела пиши!Ама нито ще извадиш 60к евро да си купиш такава,нито ще и сложиш такава преграда нали!!!Сега схващаш ли защо е важно мястото до ЩОРАТА!!
  • #23
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    А има едно ситроенче гранд пикасо, той чай хич не е малко?!
  • #22
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Те пък Тойота нямат ленд крузър, нямат 4рънър и секвоя?!
  • #21
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Велев ( преди 8 месеца )
    Аз пък си джиткам с Mazda Tribute 3.0 V6 2003г, близнак на Ford Escape/Maverick...Минимален обем на багажника - 457 литра.Максимален обем на багажника - 2245 литра. Това при свити задни седалки, които ако се свалят, което става с едно натискане на пружина, багажника се увеличава още.
  • #20
    1 rate up comment 1 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    До 18. Съжалявам, че ти прецаках плана, братле!
  • #19
    2 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Ето поредния мит който ще разбия. Има ли модел У има "щора" или няма? Разбира се щом ти не си виждал значи такова животно нЕма и нЕма как да има. знам че за тебе клиповете не са доказателства щом не си го пипнал с ръцете си, но ето един клип за останалите, който не си мислим че всеки един клип в YouTube е манипулиран за да лъже антиелектриците и някой знае каква глупост ще изговорят и няколко години преди това прави клип по темата. След 6:30 минута https://youtu.be/iRSTJhzcJSk
  • #18
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    "щото X и Y щора в багажника НЯМАТ!!" Готов ли си да си заложиш ***, така както изглеждаш напълно сигурен? Ако ти покажа Модел У с ФАБРИЧНА щора в багажника, готов ли си да извадим една малка гилотинка и да ти отрежем ***?
  • #17
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    с нетърпение чакам статия за отделението за ръкавици колко пакета с носено дамско бельо събират