IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Запознайте се с най-секси автомонтьора на света

Кралицата на дизела не се страхува да се изцапа, а мъжете я обиждат (ВИДЕО)

Тя се казва Мелиса и е автомонтьор. С успех може да участва в конкурс за красота и със сигурност може да се бори за титлата „Най-секси автомобилен механик на планетата". И което е по-важно – англичанката обича мръсната работа под колите и не се страхува да се изцапа.


Кралицата на дизела


Мелиса си има и прякор - „Кралицата на дизела, с който се подвизава в социалните мрежи. Във видеоблога тя непрекъснато споделя как е минал нейния работен ден, като подробно обяснява какви коли е ремонтирала и какви проблеми е срещнала.

Напоследък красивата автомонтьорка има и друго любимо занимание – да отговаря на мъжете, които не спират да я обиждат в социалните мрежи. Според някои от тях, Мелика не върши никаква работа, а само се снима, за да трупа популярност. Нейният отговор на подобни твърдения е „Дано някой ден ми се случи точно това – да не ми се налага да работя, а само да се снимам“.


Кралицата на дизела


Други представители на силния пол директно се съмняват в нейните професионални умения, на което тя отговаря: „Това означава ли, че щом със момиче, не мога да бъда автомонтьор, а трябва да изглеждам като кифла“.

И все пак коментарите по адрес на Мелиса не са само отрицателни, както има хора, които я хвалят за добре свършената работа. 


0 от 500
  • #16
    5 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 8 месеца )
    Да ти е жива и здрава! Това е едно от най-големите щастия, които се случват на човек! Вчера спорихме за перпето мобиле, а току-що се е била родила, днес спорим дали има модул който може да повиши мощността на iveco с 40 коня, а вече е на детска градина, като миг ще е когато ще спорим тази или следващата година те са ще задмине toyota по продажби и ще тръгне на училище. Ние тук не сме важни! Пази дъщеря си, че гледай какво става по улиците и се съобразявай какво да говориш за чуждите дъщери!
  • #15
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 8 месеца )
    До 15.Току що я заведох в детската градина.
  • #14
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    айде да почнем за казармата че виждам гоуми сексисти сте в инстаграм има профили на момичета механици с атмосферни автомобили които надали от нас някой ще си купи поради финансови ппроблемии на които двигатели им слагат турбини компресори интеркулери водометаноли и т.н. така че малко респект към нежния пол
  • #13
    4 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Тая може ли да сменя тампони...женски обаче? Абе жена механик е, като африканец скиор. Не, че няма, обаче са голяма рядкост и са далеч от най-добрите. Аз лично не бих си дал колата жена да я ремонтира. Риска да я прецака е огромен. По принцип, жените са много скарани с техниката и с аналитичното и логическо мислене.
  • #12
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    Циркаджийка! Предполагам гаджето и е автомеханик и тя му помага. Решили са да изкарат допълнително нещо и от видеата. Лошо няма, но да се прави на голямата майсторка не бива.
  • #11
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 месеца )
    До 9.Момата е кралицата на дизела,не кралицата на електрокарите.
  • #10
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Гретиния ( преди 8 месеца )
    Прилича на мойта Грета.
  • #9
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    след малко сменяме темата на футбол
  • #8
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 8 месеца )
    Абе... статията е за хубава мома, а вие за дизел си говорите! Какво ви става?!?
  • #7
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    жените налазиха всички области на живота и на мъжа му стана тесен света